Sunday, November 22, 2009

welcome to the WORLD .


nie adek baru aku .
lahir kul 7.30 pg , 22 november 2009 .
yeahh .
name dye MUHAMMAD FAREES ARIFF .

thanks to my mama ,
adek selamat dilahirkan .
:DD .
selamat datang ke dunia , adek .

Wednesday, November 18, 2009

hidop tak sempurna

oit3 .
ade story nakk cite .
2-3 minggu sblom cuty skola , something BAD jadi kat aku .
sume gare2 mulut sorang minah nie yang cam palat . sial betol . aku trust kat dye , tapey dye wat aku camnie . ape jenis kawan daa ?
aku cite kat dye yang aku kua ngan pakwe kawan dye . aku swoh dye shut her mouth up , tp esok ye , kawan dye cari aku & ngamok kat aku sampai satu hostel ley denga . what the FUCK ?
start dari ary tuh laa ife aku berubah gile2 . hubungan aku ngan pakwe aku pun daa hancor . sume orang pandang aku macam sial jea . tiap2 ary kene nganjing . sial . ary2 aku nanges . time exam akhir tahun tenssion gile . otak cam nak pecah . takk bole concerntrate . sampai subject LK yang aku paling suke pn takk dapat jawab . memeng TENSION gile time tuh . sampai satu ary , aku daa takk tahan , aku melantun ngan senior yang nganjing aku . aku panggil dorunk BABI , then dorunk bengang dorunk tarik aku then maki2 aku . time tuh aku da laa tga berserabut otak . alu takk tahan balek dorm nanges gile2 tahap cipan laa . ikotkan haty aku nakk maki2 dak pompuan yang mulut cam palat tuh . tapey atas nasehat AJARAHMAN aku takk jadi nk maki dak tuh . satu ary dak pompuan tuh datang kat aku then MINTAK MAAP . wei , sory laa beb , aku takkan maapkan dye sampai maty sebab daa ancorkan life aku . aku FUCK dye laa wei .