Friday, December 31, 2010

entri lebih kurang ,

i just love my new job :) walaupun kerja pagi huru hara gila , pelanggan ramai . fuhh , tak menang tangan aku . tapi kerja pagi tak sepenat kerja malam .

budak sekerja - P.E , Kak Eim , Nizam , Nas , Lokman(dia sombong sikit) ahaa , Kur Yang , Faiz , Ali(dia pandai masak , chef kat cafe . umur baru 17) .

Thursday, December 30, 2010

hari pertama bekerja .

fuhh , sumpah penat gila . ahaa , tapi tak nyesal pun aku kerja situ . aku masuk shift petang , sampai je Mister Coffee , belum masuk cafe lagi , lengan luka , tercarik dekat pokok bunga kertas (dah 2 kali kena , tak reti jaga diri betul) . berlaku sedikit pendarahan , ahaa. biar je la . masuk cafe cari manager , Miss Sia . dia terangkan segala bagai yang aku kena buat and i'm a fast learner , hee . boleh la ikut apa yang dia ajar . budak sekerja , ramai lelaki kott dan aku tak suka lelaki~ i'm fear of boys . perempuan yang kerja aku rasa ada la 4 orang je kot . nanti aku check , ahaa .

emm , masa amik order pelanggan kena usik je , ala maklumlah pekerja baru kan :) aku kerja sebagai 'service crew' , ala macam waiter tuh . kena berdiri sepanjang masa , kena alert sepanjang masa , takut ada pelanggan yang suruh kira order/baru sampai cafe . pelanggan pertama aku , 3 orang lelaki cina , diorang ah yang usik , tanya macam macam kat aku . mentang mentang aku budak baru . ahaa , pastu aku clumsy gila , cuak la katakan . terlanggar kerusi , lupa order la , menu jatuh . adush !

lagi , nyesal aku tak makan sebelum pergi kerja . pehh , perut sakit gila tahan lapar . sengal aku nih . pukul 9 lebih start rasa lapar sampai la aku habis kerja pukul 1 pagi . fuhh , nasib baik tak pengsan , ahahaha .

sampai rumah , cuci muka , gosok gigi pastu terus tidur . tapi tak boleh tidur sebab family aku kejut , sambut birthday . yee , hari pertama kerja ialah hari jadi aku . segala penat dari petang sampai malam tuh hadiah hari jadi aku . hee ,

terima kasih kawan aku yang dah wish birthday aku :)

Tuesday, December 28, 2010

don't

kau jangan buat aku berhenti mencuba . tapi kalau dah memang takdir macam nih . takpe :'(

Monday, December 27, 2010

TERIMA KASIH LA

TERIMA KASIH LA SEMUA DAK LELAKI SMTMT !
SUMPAH , SEKARANG NIH , DETIK NIH JUGAK AKU MEMANG NAK LUPAKAN SEMUA PASAL SMTMT !

FUCK !

teringat balik :)

masa balik dari port dickson , lalu highway . aku tengok jalanraya , teringat cikgu Fauziah & subjek kejuruteraan awam . pastu , kebetulan banyak pula orang tengah buat jalanraya . aku teringat turapan tegar , turapan lentur , lapisan haus , lapisan pengikat , bahan kedap sambungan , papak kokrit , bar pengikat & segala bagai macam lagi . (budak awam faham la) . semua teori pasal awam berlegar-legar dalam otak aku . ahaa , rindu siot .

ouh ya , holiday kat port dickson . boleh la , aku tak mandi kat laut sebab air kotor & nanti jadi gelap , ahaa . mandi kat swimming pool je jadilah :) .

Saturday, December 25, 2010

Cik Faten Alia

i miss u more cik FATEN ALIA ! wei , aku dah dapat kerja kat cafe , Mister Coffee . urhh , jadi waitress , ahaahahh . bajet jeh . urmm , aku rasa arip keje dekat secret recipe . dia bagi tau aku .



*aku still follow blog kau la , sama macam aja . just write anyhting about ur latest story . aku pun nak tau perkembangan hidup kau :)
ilysdfsm !

Friday, December 24, 2010

Yuna - Penakut

Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

*
Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil
Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringankan

Ulang *

Kau bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku

Thursday, December 23, 2010

Nicki Micaj ft Will.i.am - Check It Out

Oh ooh (x4)

Stepped up in the party like my name was that bitchh
All these haters mad because I’m so established
They know I’m a beast, yeah I’m a fucking savage
Haters you can kill yourself
In my space shuttle and I’m not coming down
I’m a stereo and she’s just so monotone
Sometimes it’s just me and all my bottles all alone
I ain’t coming back this time.

I can’t believe it,
It’s so amazing
This club is heating,
this party’s blazing
I can’t believe it,
this beat is banging
I can’t believe it,
I can’t believe it.

(Hey) Check It Out (x10)
(Yeah yeah, I’m feeling it now-ow)
Check It Out (x3)

Step up in the party like my name was Mr. T
All these hating naggers ain’t got nothing on me
Honestly I gotta stay as fly as I can be
If you lick and roll it you get super OG
Mine is always ? cause I'm fly, fly, fly
Dummies they can’t touch me cause I'm floating sky high
I stay nigga-rific you don’t need to ask why
You can try and see with your eyes

(Hey) Check It Out (x10)
(Yeah yeah, I’m feeling it now-ow)
Check It Out (x3)
Check this motherfucker OUT!
It got me in the club, in the club, just rocking like this…

The dun dun
The sun done
Yep, the sun done
Came up, but we still up in dungeon
The DunDunYep, in LondonCompetition, why yes I would love some
How the fuck they get mad cause they run done
Mad cause I’m getting money in abundance
Man I can’t even count all of these hundreds
Duffle bag every time I go to SunTrust
I leave the rest just to collect interest
I mean interest
Fuck my nemesis
Exclamation… just for emphasis
And I don’t sympathize, cause you a simple bitch
I just pop up on these hoes on some pimple shit
And put the iron to your face you old wrinkled BITCH!

We just had to kill it
We on the radio hotter than a skillet
We in the club making party people holla
Money in the bank we be getting top dollar
I’m a big baller,You a little smaller
Step up to my level, you need to grow a little taller
I’m shot caller
Get up off my collar
You a Chihuahua
I’m a Rottweiler

I can’t believe it,
it’s so amazing
I can’t believe it,
this beat is banging
I can’t believe it,
it’s so amazing
I can’t believe it,
I can’t believe i-it.

(Hey) Check It Out (x10)
Check It Out (x3)


this song awesome ! ahaahha :D

SHUUUHH !

TITLE TAKDE KENA MENGENA , ahaha .
sape yang physco sekarang , orang yang tau banyak hal aku tuh la physco . ahaa ,
alamak , lupa lah , tanak layan dah . ahhehe .
:)

cara aku

buka mata besar-besar pastu pejam , buka balik dalam masa 10 saat . ye , aku buat macam tuh untuk lupakan semua benda pahit yang jadi . kadang-kadang jadi , kadang-kadang tak .

-ady-

Tuesday, December 21, 2010

thanks .

waaa , ramai rupanya stalk aku . TOP tuh . ahahahaahahah ! THANKS BITCH !
byee , pindah la jauh jauh .

Thursday, December 09, 2010

8 dis

8 disember 2010 ; outing bersama mecky , faten , nadiah , fikri , pusing pusing tempat sama kat MM , main game kat MM , lapar , makan kat foodcourt MM , lepas makan jalan ke JJ , beli hadiah anniversary faten syafiq . main game kat JJ sampai duit habis . ahaa , balik 6 petang . sampai dorm , pakai tuala , pergi toilet mandi sebab badan melekit . fuhhh , dah segar . malam tengok jangan pandang belakang congkak 2 dekat laptop eza . aku tengok separuh je , ngantuk . naik katil , tarik selimut , berangan sikit , pastu zzZZZZ !

ahaa , hari yang menyeronokkan.
:)

*sorry ah , aku dah takde feeling kat kau .

Saturday, December 04, 2010

SPM

terget SPM berdasarkan soalan yang aku dah jawab ;

BM B+
BI B+
MM B
SJ B+
AG C+
PHY C
ADDMATH E


susah ah macam nih .
harap sangat dapat lebih dari yang aku target .
('__')

Friday, December 03, 2010

hafiz .

terserempak dengan ex , tapi aku buat tak kenal je . shit , i miss him . nyesal tak tegur dia tadi . aku nih EGO je lebih .

hafiz , kau tak berubah kan . aku tau kau pun nampak aku , kau buat tak nampak kan . kita sama sama ego kan . taknak tegur satu sama lain . lepas nih ntah dapat jumpa lagi ke tak . aku dah laa tak tau kau sekarang kat mana . nak contact , kawan kau semua tak boleh harap .


*aku cinta pertama kau kan :)

Thursday, November 18, 2010

suka hati la .

ALAMAK , ADA STALKER AH . haha :D
username blog nih nama aku okay , suka hati aku la nak tulis apa ye .

lots of love ,
ady

Wednesday, November 03, 2010

benci ? suka ?

nyampah ngan aku ? suka hati korang ah . aku tak kacau pakwe korang pun , tak hamak pun nak kacau , kan anis ? :)

spm nak dekat pun .


lots of love ,
ady

Tuesday, November 02, 2010

selamat hari deepavali .

sekolah aku dah cuti awal sebab cikgu excited nak sambut deepavali . ahaa , and of course , setiap kali cuti ada homework yang cikgu kasi . antara kerja sekolah aku ; civil engineering paper 2 past year questions 2004-2008 semua soalan , tak siap satu soalan satu rotan , chemistry paper 2 negeri johor , addmath soalan price index ada lebih dari 5 soalan ,mathematics paper 2 & 1 negeri perlis & johor , semua kena submit selasa depan . ahaa sempat ke nak siapkan semua tuh . depends kat kerajinan aku laa .

oke , byee .
faten ily .
wani ily .

*harap aku tak mimpi yang pelik pelik lagi macam mimpi aku pasal jemz mati & aso nak kena bunuh (sorry cakap , harap tak jadi kenyataan) , mimpi mata meletup laa . eeii ,

Sunday, October 17, 2010

twit twit .

stop !
okay .

Tuesday, October 05, 2010

siapakah ?

R tadi kau lalu sebelah aku macam kita nih tak kenal satu sama lain . Aku rasa macam kelakar sangat :'(

inikah ?

aku tak tau apa status kita sekarang . Aku tak nak anggap lebih dari kawan sebab aku takut nanti aku sendiri yang kecewa atau syok sendiri . Aku rasa aku macam tak layak untuk kau . Aku tak cantik , tak pandai macam orang lain .

Tuesday, September 28, 2010

si annoyer .

kau memang annoying , tapi bila kau buat muka sedih hari tuh , betul betul buat aku rasa bersalah . (-.-'')

tapi aku dah cakap sorry dekat kau .

Friday, September 17, 2010

apakah ?


aku dah jatuh cinta dekat R ?

*mainan perasaan sahaja kot .

Tuesday, September 14, 2010

byee , i'm away to DEWAN BUNGA RAYA . ahaa ,

rasanya dah cukup sampai sini , aku mungkin dah tak online sebab sibuk dengan EXAM . ahaaa , help me ?


kawan kawan kat MELTTEC & KUSTECH , good luck for your examination (SPM) , oke . buat betul betul .


wish me luck , byee .



Saturday, September 04, 2010

imiss

aku rindu semua kenangan aku kat KUSTECH . kawan kawan , kalau laa aku tak pindah kan .

Saturday, August 14, 2010

5 minit yang membunuh .

rasa macam nak gugur jantung nih . sumpah aku gelisah gila .
tapi alhamdulilllah , tadi lepas dengar suara dia aku boleh rasa lega .
terima kasih ya ALLAH .

Friday, August 13, 2010

PAST .



aidil ? dia minta maaf kat aku , aku maafkan . tapi aku cakap kat dia aku mungkin tak boleh kawan dengan dia macam dulu lagi lepas apa yang jadi . tapi kadang kadang aku nak bercakap dengan dia tapii ..
aahh . biar laa .

*masa kawan dulu .

forget about him . SPM nak dekat , aku dah mula study buku awam , buku lain belum lagi . aduhh .



lastly , SELAMAT MENYAMBUT BULAN PUASA kepada semua umat Islam .
puasa oo jangan ponteng .

Saturday, July 31, 2010

cinta . mimpi .


Ego (someone) , bila aku fikir balik aku tak layak berdamping dengan kaw . ada yang lebih baik untuk kaw sebenarnya . kaw jea tak nampak .


you just doesn't meant to be mine . aku cuma dapat rasa cinta kaw dalam mimpi aku tiap tiap malam .


Saturday, July 03, 2010

can i kill him ?

kaw annoying gila . aku nyampah kat kaw . rasa cam nak tikam tikam kaw gila !
berhenti buat hidup aku kusut .

Saturday, June 19, 2010

babai rumah , welcome hell hostel .

ahahah . cam tak caya dah abis cuti sekolah . aduhh . dah terpaksa menghadap muka muka dak asrama aku lak . tapi takpe laa , asalkan ada ayayay .

babai .
SPM is just around the corner . nak belajar betul betul .
:)

cacing kerawit !

wekkk ! cacing kerawit nie buat aku mencirap jea . arghhhh !
macam cacing tak cukup tanah .
nyampah !


Thursday, June 17, 2010

pendam sendiri

aku suka dengar orang bercerita . tak kisah laa pasal apa apa pun . aku memang suka dengar . tapi aku lain sikit . aku tak reti bercerita kat orang pasal apa apa pun . aku suka simpan sendiri . kawan kawan aku cakap jangan simpan , nanti boleh jadi gila . tapi aku lebih suka simpan atau tulis atas kertas tuk luahkan apa yang aku pendam . mungkin dah terbiasa sendiri kot .

Wednesday, June 16, 2010

acer .

benci kaw forever .

FULLSTOP

Sunday, June 13, 2010

i'm soo sorry epal .

aku baru sedar , aku tak sepatutnya marah atau benci kat epal . selama ni , kenapa aku mesti benci dye pasal sorang lelaki yang ntah pape ntah .

seriously , i'm soo sorry epal from the deep of my heart . kita satu dorm kan , so aku tak nak kita bermasam muka . katil kaw pun bawah aku jea . nanti rasa lain kalau tak bertegur .

harap kaw maafkan aku . kalau kaw taknak maafkan aku takpe laa .

hug and kisses ,
kudy

Friday, June 11, 2010

aja aisyah aku nak cerita .

wei . semalam aku mimpi pasal kita . aku mimpi jumpa korang . nak cerita depan depan korang jauh , so aku cerita kat blog jea eh . aku mimpi pergi amik result SPM . lama pulak tuh mimpi aku . masa amik result , korang takde . aku jea yang ada kat sekolah . result aku teruk , 3A2C2D9E (aku pun pelik tengok result aku) , sejak bila pulak aku amik 16 subjek . ahaha . aku tengok result korang dua orang , aja dapat 5A , aisyah pun sama . aku bangga ngan korang . tapi aku sedih sebab result aku teruk . pastu aku pergi jumpa korang , bagi taw result korang . pastu aku tak engat dah . hehehe .

lepas bangun dari tidur , aku lega sebab semua tuh mimpi . terus semangat nak belajar betul betul .

Thursday, June 10, 2010

kawan baik kaw .

si lesung .
oke .

Wednesday, June 09, 2010

aku teringin

aku teringin nak buka
aku teringin nak selak
aku teringin nak sentuh
aku teringin nak tengok

aku aku tak tahu kenapa
aku tak boleh buka
aku tak boleh sentuh
aku tak boleh selak
aku tak boleh tengok

mungkin aku perlukan kawan kawan bersama
tuk buka , selak , tengok dan sentuh





kaw buku sekolah .
-_____-


hug and kisses ,

kudy

Sunday, June 06, 2010

AYAYAY . i'm sick .

guys , aku demam doe . suara pun dah sengau . urghh ! help ?
hadiah cuti sekolah .
-___-
mama baba takde kat rumah .


hug and kisses ,
kudy


*aisyah , like your new hair . you look fabulous !

Saturday, June 05, 2010

before holiday .

31 mei 2010 , kecurian berlaku kat asrama . kebetulan pulak hari tuh aku , aja & aisyah tak turun surau . oleh sebab tuh , kami menjadi suspek kes curi tuh . tapi padahal ada lagi 3 orang yang lain tak turun surau . exco buat spotcheck sebab duit yang hilang banyak , bukan sikit . aku tak taw berapa banyak sebab kes curi tuh bukan jadi kat dorm aku . lepas spotcheck , tak jumpa duit tuh . esoknya , masa prep mama yan panggil aku . aku baru duduk kat kerusi dye terus tanya kesalahan aku . aku cakap laa tak turun surau . pastu dye dengan mulut lancangnya terus tuduh aku mencuri . pehh , sakit hati doe . dye tak puas hati bila aku cakap mana ada aku mencuri sebab aku tak pernah masuk dorm duit hilang tuh . dye terus amik kayu kerusi patah & pukul kaki aku . tapi nasib baik tak kuat . sebab dye dah tua . pastu dye suruh aku panggil aja . lepas dye membebel dekat aja , dye suruh panggil aisyah lak . bila semua dah ada , dye terus marah marah sambil memukul- mukul bahu kitorang . aja siap kena lempang bila dye tak dapat jawab soalan yang tak masuk akal yang ditanya oleh mama yan . aku tak dapat tahan air mata . aku menangis . lepas semua tuh , dye suruh kitorang amik pen & kertas . dye denda kitorang tulis " saya akan tetap turun ke surau walaupun datang haid " 500 kali & hantar hari jumaat .

hari jumaat , balik . tapi aku pening dan tension memikirkan takde orang nak jemput aku balik . aku telefon mama lebih dari 10 kali tak berangkat . aku menangis . aku tanya eza boleh tumpang dye ke tak , dye kata tak taw lagi . lagi bertambah tension aku . tetiba , aisyah datang dorm tanya aku naik apa balik . aku tak terjawab sebab terharu . dye offer tumpang ayah dye . thanks aisyah ! balik satu kerata dengan aja & longgo . dalam kereta on the way balik , aku tertido . aku malu sebab masa tertido tuh mulut terlopong . ahaha .

sampai jea rumah , aku terus cari surat dari sekolah . keputusan ujian topikal 1 . aku tanya mama , mama cakap ada dekat baba . aku takut baba marah , sebab ada 3 gagal (pka , +math , kimia) , pastu ada banyak C dengan D . -___- . dari hari jumaat aku balik sampai hari ni , aku tak nampak baba pun . mana eh ? urmm , nanti dye balik kot . aku tunggu . kat rumah , aku duduk dalam bilik jea sambil tengok movie kat laptop . malas nak jaga budak kecik . penat . dalam pukul 2 pagi baru aku tido .

hari nie , aku bangun pukul satu tengahari . wahh , lama gak aku tido .
nasib baik mama tak marah .
-_____-

aja , aisyah , akak jah , mulut kecik & epi .


hug and kisses ,

kudy .

Friday, June 04, 2010

asal kaw sibuk perempuan ?

wei , asal kaw sibuk sibuk cerita kat fadso extiago albino tuh pasal yang aku tulis kat blog nie ? aku tak campur life kaw , kaw takyah laa campur life aku . aku taw laa EPAL tuh kawan baik kaw . nak backup dye lak .

*sape makan cuka terasa pahitnya .
-____-

Saturday, May 29, 2010

ok .

oke fine aidil . kaw bukan lagi kawan aku . aku dah try nak bina balik friendship kita , tapi kaw buat cam aku tak wujud jea kan . aku dah malas nak try lagi . aja kata tak payah kawan ngan kaw lagi sebab nanti kaw rase aku hamak sangat nak kawan ngan kaw . kaw pegi laa kat AIRIN kaw , kalau kaw rase dye terbaik tuk kaw . takpe laa , hilang satu kawan aku ada lagi 5 orang . AYAYAY , may i help you ? yeahh !

can't wait to go back to hostel . i miss ayayay .


*aja , aku dah rase camne kaw rase hilang kawan rapat kaw .

Saturday, May 15, 2010

ok zakwan , aku dah faham .

aku dah faham sekarang . patut laa kaw makin jauh dari aku . kenapa laa aku tak sedar dari dulu lagi . kalau tuh yang kaw nak , bila bila masa jea aku boleh buat keputusan . thanks sebab pernah sayang aku .

:|

Friday, April 23, 2010

sebulan tak balik rumah .

dear blog . setelah sebulan aku tak balik rumah , akhirnya hari nie aku jejakkan kaki kat umah . nie sume gara gara mama yan . ahaha . macam macam jadi dalam sebulan aku tak balik , kena lucut jawatan ketua dorm , kena borang merah (apalah sangat) , kena pindah dorm , kena tulis "saya berjanji tidak akan tidur di fitrah 1 lagi" 100 kali , pergi kaunseling , kantoi pakai celak pastu kena rampas (padahal bukan celak aku , dak dorm punyer) , kena syco ngan mama yan sampai nanges cam orang bodo (paling tak boleh lupa) , OUTING ngan aja , echa , pymm , colei .

hari hari practice hoki sampai lenguh satu badan . 21/4 sampai 22/4 game hoki . paling menakutkan siot , tapi alhamdulillah hari pertama game sume menang . hari kedua , awal awal dah kalahkan SMT Bukit Piatu , lepas tuh lawan dengan ADE PUTRA menang , pastu lawan dengan LUBOK CINA , kalah siot . dorunk main kencang giler , sampai semput aku , tak larat nak kejar bola . dah kalah lawan dengan DUTASS (FUCKKK DUTASS) nak rebut tempat ketiga & ke empat . DUTASS main kotor shiaakkk . mencirap gua , pastu pengadil TAK ADIL . nama jea pengadil . bangang soitt , makan rasuah ! cikgu pun ikot bengang sekali . aku kalo boleh nak baling stick hoki aku kat dak dak DUTASS tuh . bajet dah menang , tapey main kotor . fuck !



p/s : wak , imy ! jangan kasi aku harapan lagi .

Saturday, March 20, 2010

aku suka .

hari jumaat , aku jalan jalan kat pasar malam . kiri kanan aku ramai cina . aku nampak cina yang stylo gila .
aku suka tengok rambut dia . aku nak dia jadi siti aku . tapi sayang , aku tak kenal dia & dia lagi la tak kenal aku .

aku selalu nak teman istimewa aku stylo cam lelaki cina tuh . susah laa nak cari .
ahh ! senang cite aku cari pakwe cina jea laa .

* ady dah gila .
hee ,

Thursday, March 18, 2010

jadi babysitter for 1 week .


penat penat penat penat .
nak balik hostel .
;(

echa , be strong !

kuatkan semangat ! aku selalu support kaw cha .

aja , echa tengah sedih .

ARGHH , HARAP SANGAT WG ADE DISAMPING ECHA SKUNK !

Wednesday, March 17, 2010

Once Upon A Time .


hatta , ada 6 orang puteri jelita iaitu puteri aja , puteri aisyah , puteri kudy , puteri dyja , puteri wani & puteri kieza . mereka hidup bahagia di istana siputt babi . setiap pagi , mereka bangun lewat . tetapi mereka tidak lewat untuk ke balairung untuk menghadap raja harun . selepas semua puteri2 itu bersiram & berpakaian molek cantik mereka akan bersantap di dewan santapan bersama sama .

setiap pagi juga , puteri2 ini akan bermain satu permainan iaitu 'telur' . permainan ini hanya dimainkan oleh 4 orang puteri sahaja kerana 2 orang puteri yang lain sibuk menguruskan hal istana . sepanjang hari , puteri2 ini mempunyai tugas masing2 . pada waktu petang baru mereka semua berkesempatan bertemu . apabila bertemu , ada saja yang diceritakan . lucu sekali .

pada waktu malam pula , mereka akan duduk satu meja dan berbincang hal istana , putera2 negara lain & macam2 lagi . selepas perbincangan , mereka akan bersantap dan pulang ke istana siputt babi . di istana , mereka akan bersiap2 untuk beradu .

di penghujung cerita ini , mereka hidup bahagia bersama , walaupun terdapat 2 orang manusia yang cemburu dengan kecantikan mereka dan sering merampas harta & mengawal kehidupan mereka .

tamat .



Happy Birthday Siti Hajar Airdzaman

kawan ,
selamat hari jadi yea ,
yang kea 17 .
sweet 7teen .

semoga panjang umur , murah rezeki & berjaya dalam hidup .
hope hubungan persahabatan WG kekal laa yee .
sayang kaw laa <3
16/03/2010

Monday, March 15, 2010

semua orang hilang SITI

kawan .
jangan sedih .
walaupun kaw hilang SITI ,
kaw ade aku yang selalu sokong dari belakang .
oke !
:)

be strong .



*do you know how much i miss u ?

argghhh ! aku pening .

orang kiri aku menjerit
orang kanan aku menjerit
semua orang menjerit .

bile semua nak diam ?
taknak denga laa
pekakkan telinge

x_x

aku dah ade .

kawan kawan , aku dah ade formspring . follow laa aku yep .
formspring.me/kudy
oke !

Sunday, March 14, 2010

12/03/2010

memula engat nak stay jea kat hostel , tapey tetibe umi & abang echa datang , soo , kitorang balik sesame . aku engat sampai muar nak swoh abang dye hantar aku balik terus , tapey tukar plan , aku tido umah echa .

mase kat melaka , aku pegi umah kezen echa , FIRA . dye dapat 4A SPM , congrats . lepas maghrib , balik . on the way balik , singgah JAYA JUSCO jap . kat JJ , aja beli baju giordano , echa beli baju kat padini . aku nak cari cardigan , tapey tak jumpe laa . takpe laa , aku try cari kat JB nanti . mase kat giordano , aja tenga test seluar , aku & echa snap2 gamba . pekerja kat kedai giordano tuh engat kitorang nie tade duit , mane kitorang pegi asyik tengok jea . siot tol . last2 aja beli baju sampai RM 129 , terdiam dye . mase kat padini , tenga pilih2 baju , umi echa call , suruh cepat sebab nak balik dah. pehh , dengan kelam kabutnye , cepat2 pegi bayar , then turun . mase nak pegi kereta , kitorang jalan punye laa laju, macam baru lepas merompak , bak kate echa . hahahaha .


On the way nak balik muar , aku tertido dalam kereta , penat sangat kot . hee , bangun2 jea dah sampai umah echa . mase memula sampai , tak buat pape pun , masing2 sibuk mesej ngan SITI dorunk , haha . aku tade wat pe pun , pastu tido. esoknye , baru aktiviti bermula . pagi tuh aku kemas bilik nani . aja kate , aku terlebih rajin . haha . pastu online jap . pastu echa ajak duduk kat kerusi urut . aja kelakar sangat . terjerit jerit . haha . dye geli laa . tak lame lepas tuh , aja tido , aku ngan echa snap2 gamba guna webcam . banyak laa gak . tetibe aja bangun , dye swoh echa search band SYKART . then , sambung snap2 gamba ngan aja & echa .

akak aja call , kate on the way nak amik dye , aja pegi siap2, tak lame tuh akak dye sampai . tinggal aku ngan echa jea kat umah . lepas makan , echa ajak kemas umah , aku okay jea . memula start kemas bilik abang dye . menyapu , buang sampah . dah siap , puas hati sume , tetibe mama call . kate dye dah sampai , aku dengan kelam kabutnye angkat beg , tukar baju sampai dompet pun tertinggal kat umah echa . hahaha . naik kereta , babai2 echa & balik .

*miss u guys soo much , 'WONDERGIRL' .

Friday, March 12, 2010

Nie Ady ;

1 . cepat merajuk
2. suke marah marah
3. kalau tak dapat bende yang aku nak , nanti aku nanges .
4. manje dengan parents
5. suke makan TOBLERONE , suke tahap cipan
6. malas buat homework & study
7. suke kacau orang
8. suka merayap , tak boleh duduk diam
9. tak suke orang tikam belakang
10. fuck copycats
11. suka subjek ENGLISH & LUKISAN KEJURUTERAAN
12. suka gigit pen
13. senang berkawan
14. kalau orang jahat dengan aku , aku jahat balik dekat dye
15. ahli WONDERGIRLS
16. mulut kadang kadang diam , kadang kadang bising
17. suka nyanyi
18. kapel banyak kali , tapey slalu clash
19. mudah jatuh cinta
20. baru belajar main hoki
21. suka belajar bende baru
22. takut lipas , lipan & tikus
23. ade kawan baik , name muhammad aidilmunawwar bin muhammad alimunawwar
24. budak asrama-rama
25. SPM CANDIDIATE (2010)
26. tak suka pujuk oarang tengah merajuk , leceh arr .


SO , SAPE YANG TAK KENAL AKU JANGAN SUKA SUKI PUKI KORUNK NAK MAKI , KUTUK ATAU NGANJENG AKU KALAU KORONK TAK KENAL SAPE 'NUR FARAHIN ADILAH' , OKE !

sayang kaw laa bodo .

wei , asal kaw muncul dalam hidup aku . kaw buat hidup aku huru hara laa . kenape kaw sakitkan aty aku dulu ? kaw tak fikir perasaan aku time tuh . kaw fikir diri kaw jea . tapey skunk aku nampak kaw jea , aku rindu kaw . pehh !

aku rindu kaw laa bodo . aku sayang kaw laa bodo ! aku mintak maaf laa kalau aku sakitkan aty kaw .

Thursday, March 04, 2010

hokhokhok !

bodo . skunk nie da kantoi sape SITI aku . malu bodo . nie sume gare2 diary bodo tuh . urghh !
da kantoi pastu nanges cam orang bodo .

*wondergirls
i want nobody nobody but u !

Sunday, February 28, 2010

jodoh

semalam kan , aku terfikir satu perkara . dalam hidup kita , kita akan kapel banyak kali . tapi , at last kita akan kawen ngan sorang lelaki jea . pelik laa . macam mama & baba aku . dorunk dulu pun bercinta ngan orang lain , last2 kawen gak . jodoh di tangan tuhan , bak kate orang kan . aku pun tak taw dengan sape aku akan kawen nanti .

Friday, February 12, 2010

sweet moments .

gosh !
i miss this moment guys .
bila lagi kita boleh macam nie ?
bersatu (kot) .
hee ,
:D

Saturday, February 06, 2010

ape2 jea laa .

minggu ni tak balek laa . nak balek doe . tapey bile difikir balek , kalo aku kat umah tade bende pun nak buat .

kat asrama tade mase nak basoh baju . skola aku baik aty buatkan kelas tambahan untuk kitorang . ye laa , nak capai sasaran , SMTMT CEMERLANG 2010 . haha , :DD .

k arr , tade bende nak tulis sebab lupe nak tulis ape .
haha , :DD

Saturday, January 30, 2010

tak tahu laa .

ngok . tadi sebelum online , punyer laa banyak cite nak tulis kat blog . skunk da blank . adush !
hah ! engat . 20 january ary tuh , si AZIS tuh wa aku nanges . bangang betol dye tuh . tapey skunk aku da sedar kenape dye wat aku camtu . FAIZAL da banyak nasehat aku . dye kate aku kena ubah attitude aku . dye kate aku nie mangkau & suke marah2 . sebab tuh dak laki tak suke kat aku . start next week , aku nak berubah . nak jadi budak yang tak suke marah orang tanpa sebab . aku perlukan support kawan2 untuk berubah laa wei . so , support aku .

orang kata , aku kapel ngan HAZIQ . hakikatnye , aku tak kapel pun . aku still dapat tunaikan azam aku untuk tak kapel tahun nie . lepas SPM baru fikir pasal kapel2 nie . kelas aku lak da pindah kat blok vokasional . dah laa jaoh dari asrama & laboratory , tension otak aku . adush . suke2 dye jea ubah kelas 5PKA . kiorang da hias chantek2 da . last2 kena pinda . sabar jea laa . oke laa . aku tulis ckit jea . tak engat nak tulis pe .

p/s : aja , nape kaw letak gamba kite kat blog kaw ? segan doe . haha .

Saturday, January 16, 2010

da single .

6/1/2010 .
aku officially single . aku da malas nak fikir pasal kapel2 nie . tahun nie aku nak fokus kat study jea . siyes nie . lepas SPM baru aku fikir pasal kapel2 .

lepas clash , fikiran aku rase cam ringan sangat . tak payah nak fikir pasal orang lain & bende2 yang remeh temeh . aku rase being single is the best .

Saturday, January 02, 2010

flyin' back to MELTTEC .

hye ! 2010 da menjelang , bererti aku officially dah jadi dak Form 5 dan SPM candidate . adush! aku dah sedia ke nak hadapi kehidupan Form 5 nie ?

3 January aku dah kena balek asrama dan 4 January sekolah dah bukak . tak sabar nak jumpe dak2 kelas & dak2 dorm yang baru . tapey yang penting , aku nak satu dorm ngan AJARAHMAN . please2 , mama yan masukkan aku kat F6 balek (nyanyi ikut rentak lagu jangan nakal) haha .

kepada sume kawan2 aku yang SPM tahun nie , GUD LUCK taw !