Saturday, January 30, 2010

tak tahu laa .

ngok . tadi sebelum online , punyer laa banyak cite nak tulis kat blog . skunk da blank . adush !
hah ! engat . 20 january ary tuh , si AZIS tuh wa aku nanges . bangang betol dye tuh . tapey skunk aku da sedar kenape dye wat aku camtu . FAIZAL da banyak nasehat aku . dye kate aku kena ubah attitude aku . dye kate aku nie mangkau & suke marah2 . sebab tuh dak laki tak suke kat aku . start next week , aku nak berubah . nak jadi budak yang tak suke marah orang tanpa sebab . aku perlukan support kawan2 untuk berubah laa wei . so , support aku .

orang kata , aku kapel ngan HAZIQ . hakikatnye , aku tak kapel pun . aku still dapat tunaikan azam aku untuk tak kapel tahun nie . lepas SPM baru fikir pasal kapel2 nie . kelas aku lak da pindah kat blok vokasional . dah laa jaoh dari asrama & laboratory , tension otak aku . adush . suke2 dye jea ubah kelas 5PKA . kiorang da hias chantek2 da . last2 kena pinda . sabar jea laa . oke laa . aku tulis ckit jea . tak engat nak tulis pe .

p/s : aja , nape kaw letak gamba kite kat blog kaw ? segan doe . haha .

Saturday, January 16, 2010

da single .

6/1/2010 .
aku officially single . aku da malas nak fikir pasal kapel2 nie . tahun nie aku nak fokus kat study jea . siyes nie . lepas SPM baru aku fikir pasal kapel2 .

lepas clash , fikiran aku rase cam ringan sangat . tak payah nak fikir pasal orang lain & bende2 yang remeh temeh . aku rase being single is the best .

Saturday, January 02, 2010

flyin' back to MELTTEC .

hye ! 2010 da menjelang , bererti aku officially dah jadi dak Form 5 dan SPM candidate . adush! aku dah sedia ke nak hadapi kehidupan Form 5 nie ?

3 January aku dah kena balek asrama dan 4 January sekolah dah bukak . tak sabar nak jumpe dak2 kelas & dak2 dorm yang baru . tapey yang penting , aku nak satu dorm ngan AJARAHMAN . please2 , mama yan masukkan aku kat F6 balek (nyanyi ikut rentak lagu jangan nakal) haha .

kepada sume kawan2 aku yang SPM tahun nie , GUD LUCK taw !