Saturday, March 20, 2010

aku suka .

hari jumaat , aku jalan jalan kat pasar malam . kiri kanan aku ramai cina . aku nampak cina yang stylo gila .
aku suka tengok rambut dia . aku nak dia jadi siti aku . tapi sayang , aku tak kenal dia & dia lagi la tak kenal aku .

aku selalu nak teman istimewa aku stylo cam lelaki cina tuh . susah laa nak cari .
ahh ! senang cite aku cari pakwe cina jea laa .

* ady dah gila .
hee ,

Thursday, March 18, 2010

jadi babysitter for 1 week .


penat penat penat penat .
nak balik hostel .
;(

echa , be strong !

kuatkan semangat ! aku selalu support kaw cha .

aja , echa tengah sedih .

ARGHH , HARAP SANGAT WG ADE DISAMPING ECHA SKUNK !

Wednesday, March 17, 2010

Once Upon A Time .


hatta , ada 6 orang puteri jelita iaitu puteri aja , puteri aisyah , puteri kudy , puteri dyja , puteri wani & puteri kieza . mereka hidup bahagia di istana siputt babi . setiap pagi , mereka bangun lewat . tetapi mereka tidak lewat untuk ke balairung untuk menghadap raja harun . selepas semua puteri2 itu bersiram & berpakaian molek cantik mereka akan bersantap di dewan santapan bersama sama .

setiap pagi juga , puteri2 ini akan bermain satu permainan iaitu 'telur' . permainan ini hanya dimainkan oleh 4 orang puteri sahaja kerana 2 orang puteri yang lain sibuk menguruskan hal istana . sepanjang hari , puteri2 ini mempunyai tugas masing2 . pada waktu petang baru mereka semua berkesempatan bertemu . apabila bertemu , ada saja yang diceritakan . lucu sekali .

pada waktu malam pula , mereka akan duduk satu meja dan berbincang hal istana , putera2 negara lain & macam2 lagi . selepas perbincangan , mereka akan bersantap dan pulang ke istana siputt babi . di istana , mereka akan bersiap2 untuk beradu .

di penghujung cerita ini , mereka hidup bahagia bersama , walaupun terdapat 2 orang manusia yang cemburu dengan kecantikan mereka dan sering merampas harta & mengawal kehidupan mereka .

tamat .



Happy Birthday Siti Hajar Airdzaman

kawan ,
selamat hari jadi yea ,
yang kea 17 .
sweet 7teen .

semoga panjang umur , murah rezeki & berjaya dalam hidup .
hope hubungan persahabatan WG kekal laa yee .
sayang kaw laa <3
16/03/2010

Monday, March 15, 2010

semua orang hilang SITI

kawan .
jangan sedih .
walaupun kaw hilang SITI ,
kaw ade aku yang selalu sokong dari belakang .
oke !
:)

be strong .



*do you know how much i miss u ?

argghhh ! aku pening .

orang kiri aku menjerit
orang kanan aku menjerit
semua orang menjerit .

bile semua nak diam ?
taknak denga laa
pekakkan telinge

x_x

aku dah ade .

kawan kawan , aku dah ade formspring . follow laa aku yep .
formspring.me/kudy
oke !

Sunday, March 14, 2010

12/03/2010

memula engat nak stay jea kat hostel , tapey tetibe umi & abang echa datang , soo , kitorang balik sesame . aku engat sampai muar nak swoh abang dye hantar aku balik terus , tapey tukar plan , aku tido umah echa .

mase kat melaka , aku pegi umah kezen echa , FIRA . dye dapat 4A SPM , congrats . lepas maghrib , balik . on the way balik , singgah JAYA JUSCO jap . kat JJ , aja beli baju giordano , echa beli baju kat padini . aku nak cari cardigan , tapey tak jumpe laa . takpe laa , aku try cari kat JB nanti . mase kat giordano , aja tenga test seluar , aku & echa snap2 gamba . pekerja kat kedai giordano tuh engat kitorang nie tade duit , mane kitorang pegi asyik tengok jea . siot tol . last2 aja beli baju sampai RM 129 , terdiam dye . mase kat padini , tenga pilih2 baju , umi echa call , suruh cepat sebab nak balik dah. pehh , dengan kelam kabutnye , cepat2 pegi bayar , then turun . mase nak pegi kereta , kitorang jalan punye laa laju, macam baru lepas merompak , bak kate echa . hahahaha .


On the way nak balik muar , aku tertido dalam kereta , penat sangat kot . hee , bangun2 jea dah sampai umah echa . mase memula sampai , tak buat pape pun , masing2 sibuk mesej ngan SITI dorunk , haha . aku tade wat pe pun , pastu tido. esoknye , baru aktiviti bermula . pagi tuh aku kemas bilik nani . aja kate , aku terlebih rajin . haha . pastu online jap . pastu echa ajak duduk kat kerusi urut . aja kelakar sangat . terjerit jerit . haha . dye geli laa . tak lame lepas tuh , aja tido , aku ngan echa snap2 gamba guna webcam . banyak laa gak . tetibe aja bangun , dye swoh echa search band SYKART . then , sambung snap2 gamba ngan aja & echa .

akak aja call , kate on the way nak amik dye , aja pegi siap2, tak lame tuh akak dye sampai . tinggal aku ngan echa jea kat umah . lepas makan , echa ajak kemas umah , aku okay jea . memula start kemas bilik abang dye . menyapu , buang sampah . dah siap , puas hati sume , tetibe mama call . kate dye dah sampai , aku dengan kelam kabutnye angkat beg , tukar baju sampai dompet pun tertinggal kat umah echa . hahaha . naik kereta , babai2 echa & balik .

*miss u guys soo much , 'WONDERGIRL' .

Friday, March 12, 2010

Nie Ady ;

1 . cepat merajuk
2. suke marah marah
3. kalau tak dapat bende yang aku nak , nanti aku nanges .
4. manje dengan parents
5. suke makan TOBLERONE , suke tahap cipan
6. malas buat homework & study
7. suke kacau orang
8. suka merayap , tak boleh duduk diam
9. tak suke orang tikam belakang
10. fuck copycats
11. suka subjek ENGLISH & LUKISAN KEJURUTERAAN
12. suka gigit pen
13. senang berkawan
14. kalau orang jahat dengan aku , aku jahat balik dekat dye
15. ahli WONDERGIRLS
16. mulut kadang kadang diam , kadang kadang bising
17. suka nyanyi
18. kapel banyak kali , tapey slalu clash
19. mudah jatuh cinta
20. baru belajar main hoki
21. suka belajar bende baru
22. takut lipas , lipan & tikus
23. ade kawan baik , name muhammad aidilmunawwar bin muhammad alimunawwar
24. budak asrama-rama
25. SPM CANDIDIATE (2010)
26. tak suka pujuk oarang tengah merajuk , leceh arr .


SO , SAPE YANG TAK KENAL AKU JANGAN SUKA SUKI PUKI KORUNK NAK MAKI , KUTUK ATAU NGANJENG AKU KALAU KORONK TAK KENAL SAPE 'NUR FARAHIN ADILAH' , OKE !

sayang kaw laa bodo .

wei , asal kaw muncul dalam hidup aku . kaw buat hidup aku huru hara laa . kenape kaw sakitkan aty aku dulu ? kaw tak fikir perasaan aku time tuh . kaw fikir diri kaw jea . tapey skunk aku nampak kaw jea , aku rindu kaw . pehh !

aku rindu kaw laa bodo . aku sayang kaw laa bodo ! aku mintak maaf laa kalau aku sakitkan aty kaw .

Thursday, March 04, 2010

hokhokhok !

bodo . skunk nie da kantoi sape SITI aku . malu bodo . nie sume gare2 diary bodo tuh . urghh !
da kantoi pastu nanges cam orang bodo .

*wondergirls
i want nobody nobody but u !