Saturday, May 29, 2010

ok .

oke fine aidil . kaw bukan lagi kawan aku . aku dah try nak bina balik friendship kita , tapi kaw buat cam aku tak wujud jea kan . aku dah malas nak try lagi . aja kata tak payah kawan ngan kaw lagi sebab nanti kaw rase aku hamak sangat nak kawan ngan kaw . kaw pegi laa kat AIRIN kaw , kalau kaw rase dye terbaik tuk kaw . takpe laa , hilang satu kawan aku ada lagi 5 orang . AYAYAY , may i help you ? yeahh !

can't wait to go back to hostel . i miss ayayay .


*aja , aku dah rase camne kaw rase hilang kawan rapat kaw .

Saturday, May 15, 2010

ok zakwan , aku dah faham .

aku dah faham sekarang . patut laa kaw makin jauh dari aku . kenapa laa aku tak sedar dari dulu lagi . kalau tuh yang kaw nak , bila bila masa jea aku boleh buat keputusan . thanks sebab pernah sayang aku .

:|