Saturday, June 19, 2010

babai rumah , welcome hell hostel .

ahahah . cam tak caya dah abis cuti sekolah . aduhh . dah terpaksa menghadap muka muka dak asrama aku lak . tapi takpe laa , asalkan ada ayayay .

babai .
SPM is just around the corner . nak belajar betul betul .
:)

cacing kerawit !

wekkk ! cacing kerawit nie buat aku mencirap jea . arghhhh !
macam cacing tak cukup tanah .
nyampah !


Thursday, June 17, 2010

pendam sendiri

aku suka dengar orang bercerita . tak kisah laa pasal apa apa pun . aku memang suka dengar . tapi aku lain sikit . aku tak reti bercerita kat orang pasal apa apa pun . aku suka simpan sendiri . kawan kawan aku cakap jangan simpan , nanti boleh jadi gila . tapi aku lebih suka simpan atau tulis atas kertas tuk luahkan apa yang aku pendam . mungkin dah terbiasa sendiri kot .

Wednesday, June 16, 2010

acer .

benci kaw forever .

FULLSTOP

Sunday, June 13, 2010

i'm soo sorry epal .

aku baru sedar , aku tak sepatutnya marah atau benci kat epal . selama ni , kenapa aku mesti benci dye pasal sorang lelaki yang ntah pape ntah .

seriously , i'm soo sorry epal from the deep of my heart . kita satu dorm kan , so aku tak nak kita bermasam muka . katil kaw pun bawah aku jea . nanti rasa lain kalau tak bertegur .

harap kaw maafkan aku . kalau kaw taknak maafkan aku takpe laa .

hug and kisses ,
kudy

Friday, June 11, 2010

aja aisyah aku nak cerita .

wei . semalam aku mimpi pasal kita . aku mimpi jumpa korang . nak cerita depan depan korang jauh , so aku cerita kat blog jea eh . aku mimpi pergi amik result SPM . lama pulak tuh mimpi aku . masa amik result , korang takde . aku jea yang ada kat sekolah . result aku teruk , 3A2C2D9E (aku pun pelik tengok result aku) , sejak bila pulak aku amik 16 subjek . ahaha . aku tengok result korang dua orang , aja dapat 5A , aisyah pun sama . aku bangga ngan korang . tapi aku sedih sebab result aku teruk . pastu aku pergi jumpa korang , bagi taw result korang . pastu aku tak engat dah . hehehe .

lepas bangun dari tidur , aku lega sebab semua tuh mimpi . terus semangat nak belajar betul betul .

Thursday, June 10, 2010

kawan baik kaw .

si lesung .
oke .

Wednesday, June 09, 2010

aku teringin

aku teringin nak buka
aku teringin nak selak
aku teringin nak sentuh
aku teringin nak tengok

aku aku tak tahu kenapa
aku tak boleh buka
aku tak boleh sentuh
aku tak boleh selak
aku tak boleh tengok

mungkin aku perlukan kawan kawan bersama
tuk buka , selak , tengok dan sentuh





kaw buku sekolah .
-_____-


hug and kisses ,

kudy

Sunday, June 06, 2010

AYAYAY . i'm sick .

guys , aku demam doe . suara pun dah sengau . urghh ! help ?
hadiah cuti sekolah .
-___-
mama baba takde kat rumah .


hug and kisses ,
kudy


*aisyah , like your new hair . you look fabulous !

Saturday, June 05, 2010

before holiday .

31 mei 2010 , kecurian berlaku kat asrama . kebetulan pulak hari tuh aku , aja & aisyah tak turun surau . oleh sebab tuh , kami menjadi suspek kes curi tuh . tapi padahal ada lagi 3 orang yang lain tak turun surau . exco buat spotcheck sebab duit yang hilang banyak , bukan sikit . aku tak taw berapa banyak sebab kes curi tuh bukan jadi kat dorm aku . lepas spotcheck , tak jumpa duit tuh . esoknya , masa prep mama yan panggil aku . aku baru duduk kat kerusi dye terus tanya kesalahan aku . aku cakap laa tak turun surau . pastu dye dengan mulut lancangnya terus tuduh aku mencuri . pehh , sakit hati doe . dye tak puas hati bila aku cakap mana ada aku mencuri sebab aku tak pernah masuk dorm duit hilang tuh . dye terus amik kayu kerusi patah & pukul kaki aku . tapi nasib baik tak kuat . sebab dye dah tua . pastu dye suruh aku panggil aja . lepas dye membebel dekat aja , dye suruh panggil aisyah lak . bila semua dah ada , dye terus marah marah sambil memukul- mukul bahu kitorang . aja siap kena lempang bila dye tak dapat jawab soalan yang tak masuk akal yang ditanya oleh mama yan . aku tak dapat tahan air mata . aku menangis . lepas semua tuh , dye suruh kitorang amik pen & kertas . dye denda kitorang tulis " saya akan tetap turun ke surau walaupun datang haid " 500 kali & hantar hari jumaat .

hari jumaat , balik . tapi aku pening dan tension memikirkan takde orang nak jemput aku balik . aku telefon mama lebih dari 10 kali tak berangkat . aku menangis . aku tanya eza boleh tumpang dye ke tak , dye kata tak taw lagi . lagi bertambah tension aku . tetiba , aisyah datang dorm tanya aku naik apa balik . aku tak terjawab sebab terharu . dye offer tumpang ayah dye . thanks aisyah ! balik satu kerata dengan aja & longgo . dalam kereta on the way balik , aku tertido . aku malu sebab masa tertido tuh mulut terlopong . ahaha .

sampai jea rumah , aku terus cari surat dari sekolah . keputusan ujian topikal 1 . aku tanya mama , mama cakap ada dekat baba . aku takut baba marah , sebab ada 3 gagal (pka , +math , kimia) , pastu ada banyak C dengan D . -___- . dari hari jumaat aku balik sampai hari ni , aku tak nampak baba pun . mana eh ? urmm , nanti dye balik kot . aku tunggu . kat rumah , aku duduk dalam bilik jea sambil tengok movie kat laptop . malas nak jaga budak kecik . penat . dalam pukul 2 pagi baru aku tido .

hari nie , aku bangun pukul satu tengahari . wahh , lama gak aku tido .
nasib baik mama tak marah .
-_____-

aja , aisyah , akak jah , mulut kecik & epi .


hug and kisses ,

kudy .

Friday, June 04, 2010

asal kaw sibuk perempuan ?

wei , asal kaw sibuk sibuk cerita kat fadso extiago albino tuh pasal yang aku tulis kat blog nie ? aku tak campur life kaw , kaw takyah laa campur life aku . aku taw laa EPAL tuh kawan baik kaw . nak backup dye lak .

*sape makan cuka terasa pahitnya .
-____-