Thursday, November 18, 2010

suka hati la .

ALAMAK , ADA STALKER AH . haha :D
username blog nih nama aku okay , suka hati aku la nak tulis apa ye .

lots of love ,
ady

Wednesday, November 03, 2010

benci ? suka ?

nyampah ngan aku ? suka hati korang ah . aku tak kacau pakwe korang pun , tak hamak pun nak kacau , kan anis ? :)

spm nak dekat pun .


lots of love ,
ady

Tuesday, November 02, 2010

selamat hari deepavali .

sekolah aku dah cuti awal sebab cikgu excited nak sambut deepavali . ahaa , and of course , setiap kali cuti ada homework yang cikgu kasi . antara kerja sekolah aku ; civil engineering paper 2 past year questions 2004-2008 semua soalan , tak siap satu soalan satu rotan , chemistry paper 2 negeri johor , addmath soalan price index ada lebih dari 5 soalan ,mathematics paper 2 & 1 negeri perlis & johor , semua kena submit selasa depan . ahaa sempat ke nak siapkan semua tuh . depends kat kerajinan aku laa .

oke , byee .
faten ily .
wani ily .

*harap aku tak mimpi yang pelik pelik lagi macam mimpi aku pasal jemz mati & aso nak kena bunuh (sorry cakap , harap tak jadi kenyataan) , mimpi mata meletup laa . eeii ,