Tuesday, November 02, 2010

selamat hari deepavali .

sekolah aku dah cuti awal sebab cikgu excited nak sambut deepavali . ahaa , and of course , setiap kali cuti ada homework yang cikgu kasi . antara kerja sekolah aku ; civil engineering paper 2 past year questions 2004-2008 semua soalan , tak siap satu soalan satu rotan , chemistry paper 2 negeri johor , addmath soalan price index ada lebih dari 5 soalan ,mathematics paper 2 & 1 negeri perlis & johor , semua kena submit selasa depan . ahaa sempat ke nak siapkan semua tuh . depends kat kerajinan aku laa .

oke , byee .
faten ily .
wani ily .

*harap aku tak mimpi yang pelik pelik lagi macam mimpi aku pasal jemz mati & aso nak kena bunuh (sorry cakap , harap tak jadi kenyataan) , mimpi mata meletup laa . eeii ,

No comments:

Post a Comment