Sunday, February 13, 2011

2 hari sakit kat tempat kerja

aku dah mula sakit sejak semalam . urghh , tapi kena datang kerja gak . aku bangun tido hari nih kul 12 tengahari , gila ah . memang betul betul penat . huhu .

pehh , memang tak semangat langsung kerja tadi . Faiz , kak Eim faham aku tak sihat . petang aku tak buat kerja belakang (cuci toilet).

Nas tolong belikan ubat selsema tadi . thanks der . Nizam & P.E tak kasi aku buat kerja banyak sangat .

*terima kasih sesangat ah kat korang ye , take care tau bila aku takde 3 hari nanti .
ilysdfsm <3 !

No comments:

Post a Comment