Sunday, February 27, 2011

berenang dengan adik

balik kerja , penat & lapar . masuk dapur cari makanan , bila aku buka kabinet nampak maggi . huh , maggi pun maggi la , janji makanan & kenyang . lepas makan , aku ternampak kolam kecik (ala , swimming pool budak-budak yang tiup angin & isi air tuh), aku cakap dengan mama dah lama adik-adik tak mandi kolam tuh . so , mama kasi la diorang berenang-renang kat dalam kolam tuh . weee ,

yang paling tak boleh blah , aku pun join sekali . ahahahaha :D dah la kolam tuh kecik , aku pulak kecik sangat . huhu , penat aku melayan karenah adik-adik aku (fikri & farees). aku sejuk , tak tahan lama-lama ingat nak masuk rumah , tapi adik-adik taknak la pulak . adoiyai ~

hehe ,

No comments:

Post a Comment