Thursday, February 17, 2011

Bye bye Kakak


Nur Adilah Binti Rohadi , the only sister that i have . dia dah terbang pergi University of Auckland , New Zealand untuk sambung belajar . Flight dia hari Rabu lepas 16 Februari 2011 . so , kitorang sekeluarga ramai ramai hantar dia ke KLIA , for the last meeting and say Goodbye .

kawan kawan dia ramai gak yang datang . ouh ya , Amal(boyfriend) pun datang , sanggup datang dari Johor ke KL . sayang betul dia kat kakak . takpe Amal , 2 tahun je . huhu ,

Lepas dah hantar semua tuh , dah check-in semua , sesi babai membabai lak . memula aku takde rasa pape pun . tapi lepas kakak dah naik bas (aku tak dapat tengok dia naik bas , sebab kena amik atok yang sesat tak jumpa kitorang kat KLIA), aku rasa macam ada kurang sesuatu . ouh ya , kakak dah takde , lepas nih aku dah takde kawan baju raya sama dah . pakai baju raya sorang-sorang , sebab selalu tiap-tiap tahun baju raya aku dengan kakak mesti sama . kakak kata , takpe Facebook ada .


dalam kereta , aku menangis gila-gila . walaupun aku tak rapat sangat dengan kakak , tapi sedih bila dia takde . tak tau la kenapa .

Okay la , take care kakak , ilysdfsm ! good luck kat New Zealand .

No comments:

Post a Comment