Saturday, March 26, 2011

BODO-BODO

err , TAK TERASA PUN :)
LALALA ,


OHHH , GEMBIRANYA HATI ~
AKU SUKA ORANG BENCI AKU , YEAHH !

MESTI PENATKAN , NAK COPY PASTE TULISAN KAT BLOG AKU KE BLOG KAU .
HAHA , SUSAH-SUSAH JE .
ADA JUGAK ORANG YANG MINAT NAK BACA TULISAN KAT BLOG AKU NIH .

kust kepala aku .

lepas dapat result , aku masih blurr nak sambung mana . ala ~ result pun tergelincir sikit dari landasan . orang cakap pun susah la aku nak sambung Civil Engineering aku . Damn !

tapi aku nak sambung Civil jugak ! mama & baba cakap amik macam kakak , aku cakap ;

"ala , takkan semua nak ikut kakak"

aku nak jugak sambung apa yang aku MINAT . dan aku betul-betul minat nak sambung Civil .

Thursday, March 24, 2011

aku dapat 5A (damn , macam tipu)

sehari sebelum amik result aku menangis gila babi sampai mata bengkak semua ,
adalah halnya (yang terdekat tau) .
esok paginya , bangun pukul 7 , siap-siap nak pergi Melaka nak amik result lah .
bas pukul 8.30 pagi .

sampai melaka , pergi breakfast dulu (lapar kott) .
ingat nak cari KFC Aso (dah janji) , tapi KFC tak buka lagi lak , adoiyai .
last-last aku beli coklat jeh , heheh .
lepas breakfast tunggu Aja , Faten , Durian sampai Melaka Sentral .
bila diorang semua dah sampai , masing-masing decide nak naik apa pegi sekolah .
kebetulan kat Mc aku jumpa Kamarul , dia ajak naik Shafik (sorry , button sebelah kiri w tak boleh tekan , tuh yang ganti dengan k) Muslim .

sampai je sekolah , excited tuh takde pun . hahah ,
aku tak jumpa semua orang pun .
jalan , lepak dengan aja , faten & aso sementara tunggu result .
dalam pukul12 baru result keluar , jadi semua pegi dewan .
sampai je dewan , Cikgu Juslan umumkan pelajar terbaik aliran nih , aliran tuh .

teman Faten bayar hutang buku teks , pastu baru gi amik result .
masa tengah tunggu cikgu masukkan result dalam fail , aku cuba-cuba nak borak dengan Anis ,
pehh , gila sombong nak mampus dia .
dia dah macam tuh aku malas nak cakap dengan budak kelas lagi .
tetiba , fikri datang kat aku kata ,
"eh , ady kau dapat 5A kan?"
aku TERKEJUT ,
"huh , siyes doe ?"
sumpah masa tuh aku tak percaya langsung .
pastu kamarul & eza pulak datang kat aku ,
"ady , tahniah kau dapat 5A"
aku lagi tak percaya , last-last aku pergi sendiri kat Puan Ho , amik result .
sekali betul aku dapat 5A ,
damn , macam tak percaya jeh . selama nih aku belajar pun main-main , tak study .

aku tau budak kelas mesti tak percaya aku dapat 5A sebab diorang selalu pandang rendah kat aku & buli aku .
Yang paling buat aku happy , aku dengan perempuan tuh sama dapat 5A .
hey , kau tak boleh nak pandang rendah dekat aku dah , okay .
walaupun result kau okay sikit dari aku .

Zureen Juliana , aku dengar kau dapat 1A .
tuh la kau , aku bukan nak cakap apa , aku rasa kau dapat macam tuh sebab kau busuk hati dengan semua orang kan .
aku cakap macam nih , aku sedar aku pun bukannya pandai sangat & nak kutuk-kutuk orang lak .

oaky la , macam banyak sangat pulak aku tulis .
papehal pun congratulations ;
Siti Hajar Airdzaman (aja : 9A 1B+)
Syafik PKM ( 5A)
Faten Alia (2A , i'm still proud of you sayang)
and also , MYSELF la .
:)




Wednesday, March 16, 2011

Happy Birthday , Siti Hajar Airdzaman .

happy birthday to you ,
happy birthday to you ,
happy birthday to Aja ,
happy birthday to YOU !

nih entri birthday kau yang kedua sebab tahun lepas pun aku ada buat .
heheh .

aku cuma nak ucap selamat hari lahir yang ke-18 .
semoga kau bahagia dengan life kau sekarang .
dah lama kita tak jumpa kan lepas sekolah . maybe masa amik result tuh last kita jumpa ,
yela , nanti masing-masing sibuk dengan haluan sendiri kan , dah takde masa nak jumpa dah . beruntung aku dapat kenal kawan macam kau .
okay la Aja , take care kawan .
i love you so damn fucking shit much (ilysdfsm !)
hehehhe :)

*p/s : hehe , aku curi gambar kau :)



Friday, March 11, 2011

Justin Bieber ?

der ,
sejak bila aku minat Justin Bieber nih .
asyik search youtube 'Justin Bieber' je .

aahahhahha :D

Thursday, March 10, 2011

berapi hati nih

pehh , berapi sial aku . aku pakai duit gaji aku sendiri beli barang tuh , kau senang-senang rosakkan . barang tuh kalau boleh dapat seringgit dua ringgit takpe la .

huh ,
padan muka makan pelempang aku tadi .

Wednesday, March 09, 2011

duit gaji

DAMN !
aku memang tak pandai pegang duit .
satu hari 300 dah habis .
pehh ,
BOROS SIOT !




Tuesday, March 08, 2011

i felt guilty

i misjugde Giin Yi .
NO!
i'm sorry :(

menyesal kutuk-kutuk dia .

Saturday, March 05, 2011

aku nak bebas

bagilah aku terbang bebas macam burung kat langit . aku bosan la asyik terkurung dalam sangkar je nih :(

Friday, March 04, 2011

si comel lagi

aku mimpi budak comel tuh lagi . ouh terlupa , patut la . semalam aku bergayut lama dengan dia sampai kredit habis , hahaha .

hey , si comel . jangan risau , aku tunaikan janji aku pada tarikh keramat tuh :)

Thursday, March 03, 2011

i'm soo tired

semalam aku kerja shift petang , ingatkan tak ramai malam tuh , sorang dah datang sampai tengah malam tak putus-putus customer datang . pehh , sumpah semalam penat gila . P.E & Ali pun cakap muka aku dah pucat . aku kalau boleh nak tertido dah sebab ngantok & penat sangat .

masa closing cafe , nasib baik Giin datang tolong , kalau tak sampai pukul 3 pagi lah aku kat cafe tuh . dalam pukul 2 pagi baru siap semua kerja . aku dah la tertinggal handphone kat rumah , nak telefon baba suruh amik tak tau camne , pastu P.E kata pakai handphone cafe .

aku telefon baba dalam pukul 2 lebih , pastu tak boleh blah , aku boleh tertido kejap kat cafe . huh , penat betul tuh . ahahahah . dah la nyamuk banyak . dalam kul 2.40 pagi baru baba sampai cafe .

*Thanks P.E , Nizam & Ali sebab teman aku sementara tunggu ayah aku sampai . sebab tuh aku sayang korang :)

Wednesday, March 02, 2011

Ali gila

semalam , masa tengah kemas-kemas cafe Ali tolong . aku tengah menyapu tiba-tiba dia datang pegang cicak . pehh , berlari aku satu cafe sampai kat stor . nasib baik kak Eim ada . fuhh , aku suruh dia buang cicak tuh .

tapi lega sekejap je la . aku ingat Ali dah buang , rupa-rupanya dia pegang lagi . Babi , menangis aku dia buat . geli derr ,

lepas tuh aku dah taknak tegur dia dah . huh , (merajuk nih)