Tuesday, May 24, 2011

finally

after quite long time , we spoke again .
:)

Friday, May 20, 2011

Untuk Cik Nurfaten Alia

awak awak , nanti kat sana belajar elok-elok eh . heheh ,
saya akan rindu kat awak sangat-sangat sebab awak dah kat perak , JAUH .

Faten , goodluck in your life & future . aku tau kau akan berjaya satu hari nanti .
thanks sebab jadi kawan aku masa kat Melttec . Kawan susah senang aku . kawan satu sekolah , satu kelas , satu baris meja (terpisah satu meja je) , satu meja kat Lab Chemist & Physics , kawan satu dorm F6 (katil sebelah-sebelah) , hehehe . Susah nak jumpa kawan macam kau . Aku akan kenang semua kenangan kita , walaupun kita tak dapat kawan lama sangat . Dapat kenal kau 1 tahun setengah pun aku dah cukup puas .

benda yang paling aku tak menyesal buat untuk kau ;
-origami burung banyak-banyak untuk kau masa birthday kau .
-teman kau masa kau tengah sedih .

Nurfaten Alia Ramli & Nur Farahin Adilah Rohadi
NFAR !
ilysdfsm !
ily ily ily ily ily


Monday, May 16, 2011

Tajuk ? Tak tahu .

Ohh , dah lama tak update . Sebab sibuk keje laa . Haih -.-''
tp lepas nih mesti ada masa nak update , sebab aku nak berhenti keje lat MCS dah . Cukup la pengalaman yang memenatkan selama 5 bulan kat sana . Aku dah tak kesah nak tinggalkan budak-budak gila kat sana sebab penyakit gila diorang dah beransur baik . Hahah , Naim dah sihat , dia baru je keluar dari MCS tuh . Hahaha , sumpah aku SAYANG korang gila babi :)

emm , about me & nadzrol , i don't know how to say . 13/5 hari tuh dah genap 2 bulan aku kenal dia . Tapi sampai sekarang kepercayaan aku kat dia tak berubah langsung , masih 40% lagi . Ntah laa . Kena tunggu lagi 6 tahun 10 bulan je la .

Alright ~ aku dah takde benda nak ckap . Byee :)