Saturday, August 27, 2011

you ,

Baru 8 jam berlalu & aku dah mula rindu dia gila vavi . Nak balik Kuantan balik boleh tak ? hurmm :"(

Kalau lah masa boleh dicepatkan mesti best kan kan kan ? Seminggu je .

Muhammad Ifwat Fatihi Burhanuddin , imissyousoomuch :"(

Tuesday, August 23, 2011

aishit .

can't you understand how much I hate her . Urghh ~

Manusia lagi .

okay , sampai sekarang masih ada hamba Allah yang tak puas hati dengan aku . Alaa , apa masalahnya , aku rasa sejak masuk polisas nih , aku dah jarang buat orang sakit hati & cakap lepas .

Tapi , aku dah tak kisah dah kalau ada orang yang tak puas hati dengan aku . I love myself the way it is <3
Tak suka aku jangan kawan dengan aku atau buat-buat kawan dengan aku . suka hati korang nak kutuk belakang ke , terserempak dengan aku kat polisas nak kutuk depan-depan/tunggu aku lepas dari pandangan baru jerit kuat2 dari belakang kata aku macam-macam .

people like that i call 'shitpeople' because everytime they talk about me , they eat shit . haha , i actually don't understand what i write about 'shitpeople' .

Friday, August 19, 2011

stupid massage , menyesal baca .

aja , it is already fall into pieces . aku dah penat nak cantum balik . aku rasa , baik buat masa nih aku biar je dia pecah . bila aku rasa dah bersedia nak cantum balik , aku pergi cari gam gajah , biar dia kuat sikit , takde laa senang pecah .

am i doing the right decision ?

Wednesday, August 17, 2011

Tired

sumpah aku dah penat dengan semua nih . rasa macam nak berhenti , tapi tak boleh .

Sunday, August 14, 2011

Cakap tak serupa bikin

rasa macam shit gila bila aku baca post aku yang lama . nak study , dapat 4flat konon . tapi bila dah dapat assignment , ntah kemana perginya . aku ke utara , assignment ke selatan . bagus betul .
pasal status lagi macam shit gila . kata taknak buka pintu hati dah konon2nye . tapi , lain jadinya . lemah betul hati aku nih . nanti bila dah bahagia , tiba-tiba bersepai lak hati sendiri , mau tak susah .



*i need someone to guide my heart , love my heart & accept my heart the way it is .

Saturday, August 13, 2011

dugaan kedua untuk tahun nih

okay , sekarang aku memang tengah kusut , berbelah bahagi . ape aku dah buat nih ? urghh !
nak menyesal macam dah terlambat pulak . oomaagadd ! aku tak pasti keputusan aku kali nih betul ke tak . sebab tahun nih , kalau betul benda tuh jadi , akan jadi dugaan aku yang kedua laa .

do give strength to my HEART ,
don't let it fall into pieces again ,
otherwise it won't be able to use for the third time .


Friday, August 12, 2011

akibat takde kerja

woi , aku tga blushing gila nihh !

Thursday, August 04, 2011

berangan je aku nih

okay , sekarang aku dah gedik-gedik nak cari boy yang rambut curly , muka mix chinese . comel tuhh ~ haaaaaa . ada ke budak macam tuh kat POLISAS nih ? kalau ada aku manusia paling bertuah dapat dia . hahahahahaha ~

okay laa , sebenarnya takde kerja nak buat nih . saje update blog , duduk sebelah HAWA (classmate) . byee ~

Monday, August 01, 2011

dugaan puasa pertama

hari nih hari pertama puasa , aku awal-awal dah kena dugaan , pehh . berapi betul . cerita dia macam nih , aku tengah buat presentation English , tiba-tiba ada la manusia tuh , pergi miss call nombor aku . terus berangin aku , mana taknya . masa dia tengah presentation aku tak kacau pun , apesal ntah dia kacau aku . terus takde mood satu hari nak belajar . Spoil gila laa . tau pun takut bila tengok muka aku bengang , pandang aku pun takut . huh ,

tapi bila aku fikir balik , takkan dengan budak kelas sendiri nak gaduh . cukup ah dulu masa kat MELTTEC . dia mintak maaf , dan aku maafkan dia je laa .
alright ~ raknak ah gaduh-gaduh bulan puasa nih .