Monday, August 01, 2011

dugaan puasa pertama

hari nih hari pertama puasa , aku awal-awal dah kena dugaan , pehh . berapi betul . cerita dia macam nih , aku tengah buat presentation English , tiba-tiba ada la manusia tuh , pergi miss call nombor aku . terus berangin aku , mana taknya . masa dia tengah presentation aku tak kacau pun , apesal ntah dia kacau aku . terus takde mood satu hari nak belajar . Spoil gila laa . tau pun takut bila tengok muka aku bengang , pandang aku pun takut . huh ,

tapi bila aku fikir balik , takkan dengan budak kelas sendiri nak gaduh . cukup ah dulu masa kat MELTTEC . dia mintak maaf , dan aku maafkan dia je laa .
alright ~ raknak ah gaduh-gaduh bulan puasa nih .