Monday, September 26, 2011

Final Exam

Jadual final exam dah keluar . Adoi , cuak laa .
  • 14/11/2011 8.30a.m - 10.30a.m ENGINEERING SCIENCE
  • 16.11/2011 8.30a.m - 10.30a.m ENGINEERING MATHEMATIC
  • 17/11/2011 2.30p.m - 4.30p.m CONSTRUCTION MATERIAL AND APPLICATION
  • 24/11/2011 8.30a.m - 10.30a.m ENGINEERING SURVEY

takpe-takpe , yang penting study laa . walaupun assignment & test ntah ke mana semua . haha ,

Thursday, September 15, 2011

my heart is crying like hell right now ~

Public Speaking & POLISAS

setalah agak lama aku tak buat entri baru , baaru sekarang aku dapat post . Macam kawan kawan aku yang lain gak , sibuk dengan assignment(yeke) , test , lab report dan blah blah blah .

sebenarnya semalam aku ada 'public speaking' . stupid public speaking . urghh , aku terlupa gila pasal benda tuh , pastu sehari sebelum tuh baru aku print speech aku . memang takde masa langsung nak hafal , stress satu hari . pastu bila turn aku , macam hape je , cakap meleret leret sampai diorang semua bosan . haha , MALU dol . dah laa tak hafal , pastu meleret leret . balik rasa macam nak nangis . aku dah kecewakan lecturer English aku . lepas nih memang aku tak nak laa duduk depan masa kelas English , malu dengan Madam .

cerita lain pulak . sejak kebelakangan nih , aku dah makin hilang fokus nak belajar . i don't know why . tapi lepas dengar PA aku , Cik Haslinda , nasihat kitorang satu kelas , tiba tiba rasa macam sentap gila . baru aku tersedar balik niat sebenar aku datang POLISAS nih . NAK BELAJAR . aku nak kejar title IR tuh & insyaAllah aku dapat kalau aku stay fokus dengan niat aku tuh . Amin ,