Saturday, December 24, 2011

Aku Nak Gemuk .

Hello Guys ,
Perempuan kalau ditanya , 'kau nak gemuk ke nak kurus?' mesti diorang jawab nak kurus , tapi bagi aku kalau orang tanya , aku nak GEMUK , tapi tak gemuk sangat , just berisi . Tak best doe kalau kurus , aku nak badan berisi =='

Okay , aku cakap macam nih sebab aku nih keding macam papan , HAHAHAHA . Nak badan berisi ? MAKAN laaa banyak-banyak , makan vitamin jugak . Okay ah , kalau korang ada cara lain nak gemukkan badan bagi tau laa ea (:
Lots Of Love ,

1 comment:

  1. Salam 1 malaysia…disebabkan terdapat terlalu ramai yang bertanyakan tentang dimanakah hendak membeli
    Produk gemuk Ban Kah Chai Ginseng Plus Zheng Fei Capsule jadi saya terdetik untuk membantu kamu semua membeli produk ini dengan cara saya membeli di kedai ubat cina berhampiran rumah saya dan poskan kepada kamu semua (jika masih ada yang tidak tahu nak beli kat mana).Bayaran pos ditanggung kamu Cuma upah sahaja saya rm3 (minyak motor+masa+nak ke pejabat pos+ nak membalut)

    Rujuk link dibawah,untuk track & trace penghantaran pos laju:

    www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp

    1 kotak (50 biji) saya beli hari tu di kedai ubat cina RM 21.90 (tak termasuk kos penghantaran)
    Contoh: beli 1 kotak-penghantaran semenanjung Malaysia ( RM 21.90+RM 5.95 (penghantaran)+RM3 (upah)= RM 30.85)

    nanti mesejkan nama + alamat +jumlah order ke 019-9551296 (syed)- (nanti saya reply nombor bank untuk bayaran)
    produk halal dan sgt berkesan insyaallah …(mencuba,berdoa & tawakkal)

    ReplyDelete