Saturday, December 10, 2011

Give Me my Own Life

Kenapa aku tak boleh nak keluar dengan kawan aku 'sendirian' . Maksudnya tanpa ditemani ahli keluarga . Heyy , aku dah besar laaaa . Bagi laaa kehidupan aku sendiri =='

I want my own life , takkan nak tunggu sampai aku dah kahwin nanti baru diorang nak kasi life aku sendiri . Hurmm ,

Aku tau laa diorang buat nih sebab nak jaga aku , tapi agak-agak lah , aku nak keluar dengan budak sekolah aku je . Lagipun dah lama tak jumpa diorang . Spoil mood satu hari nih , nak keluar pun tak boleh nak enjoy .

No comments:

Post a Comment