Saturday, December 31, 2011

Happy Birthday to FARAH (:

29/12/2011 lepas Birthday aku . Tapi tak sambut pun , FIRST TIME tak sambut tau ! Dapat wish daripada kawan terdekat je , TERMA KASIH ye . Tahun depan jangan lupa wish lagi , tapi ade jugak kawan terdekat aku yang tak wish , sob sob sob aku ):

Takpe lah , maybe dia busy kot . Btw , aku harap umur aku dah 18 nih , makin matang la sikit , takde dah budak-budak lagi (tapi aku rasa aku dah matang kot , kawan aku je kata aku macam budak kecik , terkinja sana terkinja sini ==' )

Lots Of Love ,

No comments:

Post a Comment