Saturday, December 03, 2011

Hello December

Sekarang dah masuk bulan Disember , bermakna Birthday aku dah dekat . Birthday aku 29 Disember nih . Lambat kan kan kan . Aku bukan nak cakap pasal birthday pun hari nih sebenarnya , HEHE .

Tak lama lagi Poli nak mula belajar balik dah , aku tak sedia pape lagi nih . Rasa macam kejap je aku nak masuk Semester 2 , belajar pun main-main lagi . Okay , sem 2 nih aku promise nak fokus betul-betul , kalau tak , aku suruh Ifwat marah , hehe . Kata nak dapat pointer 4.0 . Ingat senang ke wey ? Tapi senang je nak dapat kalau serius belajar kan (:

Okay then , done posting . thank you for reading (:
Lots Of Love ,
FARAH