Monday, December 12, 2011

Result Final Exam

Hello Peeps (:
Okay , malam nih aku nak cakap-cakap pasal result Final Exam aku . Well , pointer aku tak berapa nak membanggakan , yelaa , belajar main-main , pointer yang aku dapat pun main-main la =='

Tapi aku bersyukur , sebab takde subjek yang kena carry untuk sem depan . Masa final exam tuh aku mana belajar sangat , banyak online je . Kawan ku cakap , 'okay laa pointer kau tuh , sebab kau tak belajar pun dapat  macam tuh , kalau kau belajar mesti dapat 3.5 keatas' . Tuh yang dia cakap , nak kata menyesal , tak pun sebab aku memang dah expect dapat result macam tuh . Berapa pointer aku ? Malas la nak bagi tau , kawan-kawan terdekat je tau (:

So , lepas nih (konon-kononnya) aku nak belajar laa , tebus balik kesilapan masa Sem 1 .

Lots Of Love ,


No comments:

Post a Comment