Sunday, December 04, 2011

Think Positively

Ifwat , aku rindu kau lah . Kita dah jarang text kan , aku dah rasa lain dah . Tapi aku taknak lah fikir bukan-bukan . Sebab aku tau kau kerja , sebab tuh kau jarang mesej aku kan . Aku faham , aku taknak jadi girlfriend yang tak faham kau . 

Tapi kalau kau tak text aku sebab kau dah ada girlfriend lain , takpe laa . Aku tunggu je kau lepaskan aku walaupun aku TAKNAK . Sorry kalau aku cakap macam nih buat kau sakit hati , tapi aku lagi sakit hati kalau kau buat aku macam tuh . 

Aku sayang kau lagi tau , sayang sangat-sangat .

Lots Of Love ,
FARAH