Monday, January 16, 2012

Fakta Tentang Perempuan .

  1. Kalau pergi Mall mesti nak masuk kedai kasut , akssesori , butik baju , Guardian/Watson . Kalau tak shopping pun mesti pergi window shopping je .
  2. Selalu cakap terbalik sebab nak sorokkan perasaan sebenar (contoh ; perempuan tuh nak cakap sesuatu , tapi tiba-tiba ubah topik lain)
  3. Perempuan pantang nampak cermin ,mesti nak toleh ke arah cermin tuh walaupun kejap je . Tak kisah lah cermin kereta ke , cermin Mall ke .
  4. Suka bercerita tak kisah lah pasal benda simple ke hal peribadi ke kat kawan .
  5. Suka di puji .
  6. Pantang tengok benda comel , cantik (orang ke , haiwan ke) mesti geramm , rasa macam nak cubit-cubit jeee .
  7. Walau kasar macam mana pun seorang perempuan tuh, dia tetap ada hati seorang wanita . 
  8. Kalau tengah bergayut , tangan tuh mesti tak boleh diam , ada je benda nak pintal , nak conteng , nak pegang (sekali terconteng assignment , hambik kau , haha) 


1 comment:

  1. sume nyer betul tentang awek saya....hahx..but mak saya 20% jew...hehehe....

    ReplyDelete