Saturday, February 11, 2012

Cuti Mid Sem Kembali , haha .

 Assalamualaikum ,
Hey Peeps , hari nih aku ada kelas ganti Mechanics of Structure . Okay , nih second time tak tidur time kelas dia. HAHAHA ,

Dah habis kelas lepas tuh gi keluar kejap , cari tiket bas . Dah lah beli lambat , nasib baik ada lagi , kalau takde aku dah nangis dah . Minggu depan balik , cuti Mid Sem , SEMINGGU . Yeahhh , sekarang memang lah mood baik nak balik , kang dah sampai Muar , mula lah nak balik Kuantan balik , ah gedik . haha .

Balik nih aku nak buat ;
~ Makan aiskrim banyak-banyak , dah lama tak makan .
~ ONLINE 24/7 , haha , biar lah . Sibuk je .
~ Jaga adik-adik lah , of course .
~ Study KOT .

Okay ah , sampai sini je dulu . Kbai :)

Lots Of Love ,

No comments:

Post a Comment