Sunday, February 05, 2012

Demam Yang Taknak Kebah .

 Assalamualaikum ,
Hello Peeps ,

Sementara ada masa nih aku update lah blog . Demam tak kebah lagi , kesian budak comel nih , haha (okay,perasan) . Ada orang cakap kat aku , ALLAH turunkan sakit sebab nak hapuskan dosa kecil kita . Yes , that true . Kita kena sabar je kalau sakit , jangan nak merungut . Aku nih susah sakit , tapi bila dah sakit , teruk =='

Tapi aku kalau sakit , takde baring-baring kat katil (macam sakit sangat) . Aku kadang-kadang terkinja-kinja macam tak sakit , tak sedar diri tuh demam .

Doakan aku cepat sembuh , okay . Sebab malas nak skip kelas , kang tertinggal pelajaran pulak .

Lots Of Love , 

No comments:

Post a Comment