Saturday, February 25, 2012

Tutorial : Letak Sign Awak Awak kat semua Entry .

Assalamualaikum ,
Hey Peeps :)

Kali nih aku nak buat tuto pasal cara nak letak Signature korang kat setiap entry . Macam aku punya nih kan .

Korang  kena pergi kat SINI dulu . Lepas tuh pilih yang atas sekali tau , yang CREATION WIZARD tuh . Isi-isi , pilih-pilih sign yang korang berkenan . Korang kena ikut step by step dia tau . Kalau dah pilih semua  , pergi kat DASHBOARD > SETTING > FORMATING .

Lepas tuh scroll mouse sampai bawah dan korang akan jumpa nih ,


1 . Korang paste code signature tuh kat sini .
2 . Lepas tuh , korang tekan save setting . 

SIAPPP :D 
Nanti setiap kali korang nak post entry baru dia akan automatik keluar .

Lots Of Love ,

No comments:

Post a Comment