Thursday, March 01, 2012

Minggu Yang Stress

Assalamualaikum ,
Hey Peeps :)

Minggu nih aku stress gila sebab banyak assignment & report . 2 Hari berturut-turut aku dengan Fatnin buat kerja . Report kena hantar minggu nih , last minute pulak tuh buat , semua salah lecturer , dia cakap hantar last sem , tapi tiba-tiba dia cakap hantar minggu nih , gilaaa . Kitorang tak start apa-apa pun , dah lah sampai 3 report , kelam kabut ah . Satu kumpulan 6 orang , tapi yang buat 3 orang je , pehh . Assignment IBS pun aku tak dapat nak tolong group aku sebab nak kejar kan report yang kena hantar minggu nih .

Lepas nih ringan sikit beban report aku =='

Lots Of Love ,

No comments:

Post a Comment