Monday, May 14, 2012

Ahh , Aku Rindu Weyy .

Assalamualaikum ,
Hai Semua , sorry sebab menghilangkan diri selama beberapa bulan . Haaa , macam-macam jadi lah doe , aku sendiri tak tahu nak cerita macam mana =='

Okay , sekarang nih aku dah mula cuti Semester . Dua bulan setengah lah duduk rumah , lama oii . Aku plan nak kerja cuti nih , tapi tak dapat kebenaran Parents , nak buat macam mana , takkan nak lawan cakap pulak . Final exam untuk Sem 2 hari tuh agak mengecewakan aku doe , hmmm . Tak tahu lah macam mana .

Lagi ,.pasal LESEN pulak , haiyooo . Baba suruh settlekan dalam cuti 2 bulan nih juagk , haihh ==' Aku malas lah , tapi aku tau advantages kalau ada lesen , nanti nak praktikal (Semester 4) senang . Tapi tak tau lah kenapa aku malas & susah sangat nak gi settlekan lesen tuh . Aku dah ada lesen L sebenarnya , nak ke P tuh yang rasa macam susah sangat . ish ish ish .

Oh ya , ada kerja nak buat nih , nanti aku update lagi sekali , hee . Kbai :)

Lots Of Love ,