Monday, July 16, 2012

Keluar Lagi , semalam kata Last konon .

Assalamualaikum .

Tadi aku tak plan pun nak keluar LAGI . Tiba-tiba tengahari tadi , aku tanya Akmal (adik) ada kelas tambahan ke tak . Dia cakap takde , terus aku naik bilik mandi , siap-siap , pastu call teksi . Terus gi bandar . Whoaaa , HAHA . Sampai je aku terus gi Sushi King . Cari Dean :) Pastu aku lunch sekali kat sana . Okay kenyang gila . Haha . Dean suruh aku teman dia break . Okay je .

Lama jugak aku tunggu dia break , pukul 5 . Sementara tunggu dia tuh , aku pergi lah shopping sikit . Belikan Mama handbag baru . Beli benda alah yang nak buang blackhead tuh , hahaha . CoolBlog ( Chocolate Double Pearl ) Pastu tak habis buang . Membazir je .

Dah pukul 5 aku call Dean , pastu gi lepak minum kat Mamak je . Sebab dia break sejam je . Masa lepak dengan dia ada 3 lagi kawan dia , tapi aku lupa nama diorang . HAHAHA .

Anyway , aku memang sayang Dean . But , as friend only . Dean selalu ada masa untuk aku kalau aku ajak lepak . Aku sayang dia , Nas & kawan-kawan yang sewaktu dengannya sebab diorang sekepala dengan aku :)

Kbai , take care :')

No comments:

Post a Comment