Thursday, July 12, 2012

New Phone :)

Assalamualaikum , 
Hai , mintak maaf sebab dah berkurun tak update blog . Aku ingat nak buat blog baru je , tapi disebabkan blog yang nih banyak bagi aku pengajaran & pengalaman aku akan terus menaip kat sini . Anyway , hari nih aku akan post banyak-banayak sekali harung sebab nak ganti balik post-post yang aku terlepas :)

New Phone :)

Hasrat hati nih nak beli handphone baru , mata aku dah tertarik dengan yang nih hah , tiap kali namapk dia berdebar je hati , HAHAHA . Macam jatuh cinta pulak , memang jatuh cinta pun kat dia :D


Aku dah balik Kuantan nanti nak usha harga dia dengan bff aku :)
Kbai .



No comments:

Post a Comment