Saturday, July 28, 2012

Puasa , Sem 3 .

Assalamualaikum :)

Isnin lepas aku dah mula belajar semula . Sem baru . Aku tak tahu macam mana nak describe seminggu kelas tuh . Okay lah kot . Lecturer okay , budak kelas ? Okay kot , ntah .

Sem nih ada 9 subjek , ada subjek baru . Ada subjek lama . Dan aku ada 5 final paper untuk Sem 3 nih . Owww . Aku harap Sem nih aku lepas semua subjek dan takde repeat mana-mana paper :)
Ameen .

Bulan nih dah masuk bulan Ramadhan . Dan aku nak ucapkan selamat berpuasa untuk semua Umat-umat Islam dia Malaysia dan serata dunia :)

Puasa oii .


And ya , my relationship is officially over :(
Because of my ego , the hatred I felt and everything . I just want to move on :')

Sampai sini je dulu . Kbai


* Dear Friends , I truly love you guys as my classmate . I want to stay together with all of you until the last Semester .
Sincerely , 
Farah 

No comments:

Post a Comment