Wednesday, July 18, 2012

Silap Tarikh Daaa , Whatsapp & BIS

Assalamualaikum .

Okay , sekarang nih aku masih kat Muar . Aku silap tarikh daftar Asrama , hahaha . Sepatutnya 20hb Julai , tapi aku ingat 19hb . So , aku dah silap kat situ , aku tak perasan dia tulis kat surat tawaran tuh . 19hb tuh untuk Junior-junior baru . Haa , kalau aku daftar 19hb mesti diorang ingat aku budak baru , hahaha . SEM 1 oo . Padahal dah Sem 3 .

Aku dah excited gila nak masuk poli , hehehe .

Okay cukup .

Sejak akhir-akhir nih aku makin rajin main Whatsapp . Sebab aku takde BlackBerry lagi , aku pakai je lah nokia C3 aku ,  download Whatsapp . Pastu aku request BIS , sebulan kena topup RM 25 , pastu nanti celcom tolak je lah 25 tuh untuk renewal BIS tuh . Siyes senang kalau pakai Whatsapp nih , kedit pun tak tolak , except kalau aku call orang , kredit jalan lah .

So , kawan-kawan sekalian , yang ada nombor hp aku jelah , sila download Whatsapp , so kita boleh chatting sampai lebammm ~

HAHAHAHA ,
Kbai :D

No comments:

Post a Comment