Wednesday, August 08, 2012

3 Things :')

Assalamualaikum ,

Lama tak update sebab aku tak awak laptop ke Kuantan . Nih pun pinjam lappy kawan je :')
Hari nih aku nak update pasal apa yang berlaku sepanjang aku tak update blog . First , aku buat confession kat Crush aku , Gary . Saje je pun , hehe . Woi , berani gila . hahahaha . Lagipun Gary dah semester akhir kat poli , takkan aku nak diam je :p Memula aku takut ah Gary cakap ape kan , tapi , rupanya , dia okay je . Dia tak kisah pun . Aku pun buat relax je lah , wuuu . Gary tuh Kristian , memang tak lah kalau aku nak bercinta dengan dia . huuu . Tapi orang kata apa salahnya . Tapi aku nih bukannya suka Gary gila gila pun , suka gitu gitu je . Nama pun crush kan , hee . Hal Gary dah settle . Cukup :)

Secondly , aku kenal ramai kawan baru sekarang . Wijdan , Nad , Fendi , Azman , ramai lah . Diorang nih daripada kelas DKA3A . Musuh tradisi sejak dari Sem 1 lagi . Hahaha , tapi sem 3 nih kitorang dah baik . Takde lah sombong main jeling-jeling . Macam siapa ntah yang cakap kan , Jangan nilai orang dari luaran sahaja . Rupanya , diorang nih baik , takde lah sombong mana :)

Thirdly and last . Aku dah tutup hati aku untuk mana-mana lelaki . Aku takkan jatuh cinta dengan mana-mana lelaki selagi aku tak habis belajar . Nak berkawan dengan lelaki tuh aku okay je , tapi takkan jatuh cinta :') Sebab aku rasa love life aku sangat complicated . Aku malas nak fikir banyak pasal cinta .

Itu saje dulu aku update , kalau rindu aku , cari lah aku kat Faceook/Twitter :D

No comments:

Post a Comment