Thursday, August 30, 2012

Allah je yg tahu :(

Assalamualaikum .

Aku tak tahu nak luahkan kat siapa . Aku mampu luahkan kat blog je :(
Aku kusut dengan EX aku , Ifwat . Aku memang dah takde hati langsung kat dia . Dah tawar hati sangat-sangat . Tak ada sikit pun ruang untuk dia masuk lagi dalam hati aku . Hati aku sekarang nih memang dah kosong , kering kontang . Aku rasa sekarang nih aku hati kering . Tapi dia asyik hantar text , call semua . Aku jadi rimas dan kusut :(

Lepas tuh aku macam keliru dengan perasaan aku sendiri . Hmmm ,

Aku menangis sambil menaip nih . Allah SWT je yang tahu perasaan aku masa nih .

Aku dah tak sanggup nak menaip dah ...... :"(




Bai :"(

No comments:

Post a Comment