Saturday, August 18, 2012

Sampai jugak Muar :D

Assalamualaikum ,

Akhirnyaaaaa , aku sampai jugak kat rumah , weeee ! 5 jam perjalanan dari Kuantan ke Muar , whoaaa , cukup menyeksakan aku . Dah lah aku dapat seat belakang , pehhhh . Siapa yang pernah duduk seat belakang mesti faham perasaan aku , haha . Pening gilaa wey , sampai rasa nak muntah pun ada . Maybe sebab , puasa kan , perut aku kosong , ditambah pula dengan jalan raya yang bengkang bengkok , berlubang-lubang , fuuu ! Mana tak pening .

Dah turun bas pun still pening lagi . Masa nak tunggu Mama Baba amik kat bustand tuh , aku dah lah tengah pening kan , bercampur dengan bau asap rokok , bau asap kereta , pehhh , lagi bertambah-tambah rasa nk muntah dengan pening tuh . Tunggu Mama sejam kat bustand tuh , sedih rasa , sampai menangis , wuuuu :'(

Baba Mama sampai , aku terus naik pajero tuh , duduk depan , special only for me , *cehh , poyoo* baba tanya nak pergi mana , aku cakap nak makan , lapar . Pastu terus gi Tanjung Agas , cari tempat makan . Sampai je kedai tuh terus order mee goreng basah . Tapi , pehhhhh . servis dia , lembap gilaa . Tension tunggu --' Lepas makan , terus gi Giant , Mama nk cari ape ntah , ikut je . Last-last beli kasut budak-budak kecik tuh je , okayyy :/

Dalam pukul bape ntah sampai rumah , aku mandi , terus online . Sampai sekarang , tak berganjak dari lappy nih , hahha , alang-alang update blog sekali :D

Kbai , thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment