Friday, October 05, 2012

Kuatkan aku :")

Assalamualaikum ,

Aku nak cakap 2 perkara je .

Satu , kali nih aku betul-betul pasti yang "DIA" untuk aku . Aku rasa serabut bila dia takde , bila dia melayan perempuan lain , aku jadi sakit hati . Tandanya aku suka dia kan ? hmm , aku dah bincang dengan dia pun , kitorang nak start all over again . Aku harap sangat keputusan yang aku buat nih betul .

Yang kedua ,


AKU DEMAM . DAH DUA HARI . AKU NANGIS SEBAB AKU TAK LARAT :"(

Okay dah , tuh je :")



No comments:

Post a Comment