Friday, November 30, 2012

Oh Susu !

Assalamualaikum ,

Kawan kawan terdekat gua tahu gua tak minum susu . Maksud gua susu tepung yang original , yang takde perisa coklat ke strawberi ke . Susu dutch lady tuh pun gua tak minum .

Tadi dengan berlagak berani matinya gua amik susu tepung Kemal kat kabinet dapur , bancuh .




Susu nak Omega , HAHA 


Get ready , set , minummmmm ~


Dah siap bancuh tuh , gua pun set dalam kepala "Susu nih sedap , minum sampai habis" . Baru dua teguk , gua dah loya loya , haha . Tapi berlagak lagi , minum sampai separuh gelas . Layan lagi , sedap konon kononnya . 

Bila dah nak habis susu tuh gua terus , blueeekkk . Tapi tak muntah , rasa nak termuntah . Bohhh ,
Menyesal menyesal , 
Hari nih last lah gua minum susu . HAHA .
Sampai mengalir air mata gua tahan loya , ish ish .



Part nih gua dah tak sanggup dah 

Memang tekak gua nih tak boleh terima susu doe . Haa , patut lah gua keding kerempeng je . Tak minum susu . Okay bai .


*EJAT ABDULLAH , be mine pleaseeeeee?*
HAHAHAHA .

No comments:

Post a Comment