Sunday, February 03, 2013

"JUST FRIEND"

This is the conversation between me and him on whatsapp. But we both are not a couple. Kawan je, tapi panggilan je merepek.

Me: Em b, siapa budak sekolah yang b cakap kat status facebook tu? Awek eaaaa?

Him: Oh, takde lah, saje je sakat budak tu, b tengah bosan. Tak kenal pun. Budak Seremban.

Me: Seremban? Dekat dah tu, boleh jadi awek. HAHA,

Him: Taknak lah, baru Form 3, budak kecik lagi. Apelah, baby jealous eaa? Hohoho.

Me: Hahaha, mana ada jealous.

Him: Yelah ni, cemburu ye. Alaa, dengan budak sekolah je pun, tak minat b.

Me: Buat apa nak jealous, kita bukan ada pape pun. Haa.

Him: Oh, mana tahu, b tak tahu hati baby kan kan kan.

Me: Baby pun tak tahu hati b.

Him: B chill je, no women no cry.

Me: Samalah, no men no cry. Hahaha.

Him: Copy cat --'


Oh, how wish you know. 
Lepas tu tetiba dia whatsapp, kata ex dia marah aku whatsapp dengan dia. EX okay EX. Chill bro.



2 comments:

  1. dalam tiga baris terakhir, aku tertarik kat baris pertama. macam ada makna.

    ReplyDelete
  2. yg mana ea? aku lembab sikit nak faham. haha

    ReplyDelete