Saturday, March 30, 2013

That Feeling.

Hari ni malas nak taip gua lu. Guna aku kau je.

Aku baru je lepas tengok movie "What You Expect When You Are Expecting". Awww, tiba-tiba rasa nak jadi ibu tu, hmm. Macam mana nak cakap. I want to feel the feeling of growing a baby inside my womb. Tapi ada part yang aku sedih bila Rosie gugur, sedihnya. 

Haihhh, sabar Ady, sabar.

Bukannya aku gatal nak kawin ke apa. Tapi tipu lah kalau korang yang perempuan tu tak rasa something bila tengok perempuan lain mengandung. Look at their happy faces, macam bahagia sangat rasa tu. 

So, I just have to wait for another 7 or 8 years for that. InsyaAllah, kalau Allah izinkan :")

No comments:

Post a Comment