Tuesday, June 18, 2013

The moment when I realised I'm afraid to lose him. Tadi masa whatsapp dengan dia, aku ada tersalah cakap. Menyesal, pastu nangis. Bodoh.

Bila dia kata tak terasa, tak amik hati, bergenang air mata, terus menangis. Aku kenal kau 4 tahun, aku takut hilang kau. Ye, kita kawan je. Tapi aku takut. Kau cakap kau takkan pergi mana-mana kan. Janji dengan aku.

Aku yang sentiasa dengan kau, sayang kau,
Ady






Monday, June 10, 2013

Ppffffttttt!

The truth is I'M STILL NOT OVER HIM. Haihhhhh,*tampar muka manja-manja* Goshhh, why is it soooooooo hard to forget him.

Hari tu gua dapat tau awek dia dapat sambung belajar, dan awek dia mula lah buat perangai, alaaaa biasa lah budak lepasan SPM tetiba mintak clash lahh dengan pakwe. pppffttt. (aku pernah buat jugak, LOL). Awek dia mula jauhkan diri dari dia. And I was like, "How dare you did that!!" Kalau tak suka, tak sayang cakap je lah. Cuma jangan sakitkan dia, patahkan hati dia. Pastu mamat yang aku suka tu post kat twitter ayat-ayat sesedih, alololololo, kalau lah aku boleh tenangkan dia. Mamat tu pun bongok, tak nampak awek dia tu dah tak suka kat dia. Come ahhh bro, just move on, pastu kapel dengan aku pulak okay? HAHAHA. stupid, he will never look at you lah.

Jangan patahkan hati dia, tu je.
Dia sedih, aku menangis.

Friday, June 07, 2013

Random Post Tengahari Buta ~

Assalamualaikum.


Cuti sem dah nak habis, yeahhhh! Tapi yuran tak bayar lagi *sigh* takde orang nak sponsor gua ke? plissss ~ Kalau lah gua dah kahwin sekarang ni, dah lama gua duk hulur tangan kat laki mintak duit nak bayar yuran. HAHAHAHA, tak pasal kena pelempang free dari laki gua. Naik sem baru 21hb Jun ni, tak lama dah kannnnnn?

Oh ya, baru untuk wedding Azra dah siap, excited nak pakai 15hb nanti.Tapi gua tak jumpa kasut yang matching. Acano ni? Selalu gi usha kasut dengan Fatnin --' Ahhhhh, nak kasut jugakkkkk *guling-guling kat lantai* Relax Ady.

I've been whatsapp-ing with this guy from my previous school. And I almost fall for him, haaa, how stupid. Chill Ady, lu kuat kan, takkan baru layan baik sikit dah jatuh hati. HAHAHA. Ingat matlamat yang lu.


Lu tak boleh jatuh cinta dan hanya boleh kahwin bila;

1. Dah genggam segulung masters.
2. Dah beli kereta dan rumah.


Tak habis-habis lah si pembina tembok tegar ni. ppppfffftttt~~

*NEXT*

Tadi, gua nak pergi cucuk duit kat ATM 7E area taman rumah gua, pastu masuk je 7e tu, amik kau, bangla penuh duk depan mesin tu keluarkan duit, baru gua teringat, hari ni 7hb, gaji masuk. Memula tu gua tunggu lah, ingat kejap je, tapi rupanya dia main tolong-tolong cucuk duit untuk kawan dia, tensen nyahhh! Last-last gua blah je dari 7e tu, annoyed. Time orang nak cepat time tu lah nak keluar duit reramai.

Okay then, byeeee.
Otak tak dapat nak mencerna dengan baik tengahari update blog. hahahaha.


ps: Maria Elena dah preggy, Irine Nadia dah selamat lahirkan bebygirl semalam. Vivy tak lama lagi. hikhik. Gua? lambat lagi, perut buncit dengan tahi ada lah. hahaha.