Friday, August 23, 2013

Another random boring entry.

Assalamualaikum,

Baru nak update blog. Sila tampar diri sendiri laju-laju. Ni pun curik update guna lappy sayang. Tak sempat nak online pastu tak rajin nak menaip kat lappy. Banyak tulis kat diari je. Haaaa. Okayyyy, aku nak menbebel pasal sejak masuk semester 5 kat Polisas ni. Sem ni macam kusut gilaaaaa sebab banyak assignment, presentation, report bagai. Pastu kerja group pun kena buat sorang. Rasa macam ada batu atas kepala.

Semalam keluar dengan sayang pastu menangis sebab stress dengan semua kerja. Tadi presentation English, memula okay je, bila masuk slide 'Finding' je Madam terus angkat tangan kata " Next group". BOHHHH! redo je lah. sebab memang silap aku tak check slide tu betul-betul sebelum present (T.T). Alaaaa slide tu pun buat sorang padahal kerja group. Geram dengan budak group yang jenis lepas tangan, nak tampar tampar je rasa.

Oh yaaaaa, next week aku pergi Perak. YEAHHHH! Pergi Politeknik Ungku Omar kat Ipoh sebab ada pertandingan "Build and Break" Ommgeeeee, excited gilaa doe, first time jejak kaki kat Perak. Okay I know it sound like a loser, umur dah 20 tapi baru first time jejak Perak. HAHA,
Anyway, wish me luck guys ;)

Bye,
nak sambung buat proposal final project.

No comments:

Post a Comment