Thursday, December 12, 2013

Bila aku sunyi mula lah drama slot azalea.

Aku sensorang kat rumah ni. Sambil online tetiba rasa macam nak update blog sebab dah bersarang tikus, semut, ular, labah-labah, ayam, ehhh. Okay.

Aku rasa aku mungkin update blog bila aku rasa takde siapa ada masa untuk aku. Bermaksud aku tengah sunyi. Yes, I know Allah always there for me, tapi yang aku maksudkan adalah kawan. Aku ni macam ada banyak sangat pulak masalah pasal kawan. Mesti lah bila kita ada masalah sikit kita nak share dengan kawan yang kita rapat. Kawan yang kita ingat "ohh dia lah BFF aku". Sebenarnya dalam dunia ni aku rasa takde istilah "besh fwen forevah" pun. Susah nak ada kawan suka duka. Kalau ada pun 1 dalam 100 juta kot.

Aku berkawan dengan seseorang tu serius ni serius ikhlas. Hati pun, bukan mulut je cakap. Aku berbaik, rapat dengan dia, selalu ada untuk dia (tak tipu okay) bila dia sedih, nangis semua dengan harapan dia akan buat benda yang sama untuk aku bila ada dalam situasi yang sama. Bukan maksud aku ikhlas tapi nak balasan. Tapi sebagai kawan, kau mesti tahu tanggungjawab kau kan. Faham tak faham tak? Hmm.

Ohhh how I miss the old Farah. The old "heartless" Farah. The one who doesn't care about anything when the whole school hate her. When she doesn't have any friend.  okay then, till next time.