Sunday, May 18, 2014

Keep Calm & Eat Pringles

Assalamualaikum.

Yeahh I always start my post with, "dah lama tak update blablabla whatever".

Memang dah lama pun, last sentuh bulan 3. Like, duhhh~
okay well, semester 6 dah habis, dan aku sepatutnya dah habis diploma akhir bulan 4. Ahhh stress gilaaaa. tapi dah nama pun repeat paper kan, memang lah kena extend *sadlife* Tapi takde lah *sadlife* sangat. I still have my "Bromates". (Yiee, Adib, Syukur, Jannah & Firdaus) My life saver, my everything, my strength. Kalau takde diorng, aku tak mampu nak survive kat poli tu. Alhamdulillah aku ada  kawan macam diorang untuk support aku.

I'm a lot disappointed with my last semester final exam result. it's kind of SUCK. Like seriously. pppfftttt. Paling teruk sekali dalam sejarah aku belajar dari sem 1. Yeahh I cannot hide how disappointed I'm with myself. Macam aku tak masuk kelas langsung sepanjang sem 6. Paling aku rasa nak pergi bakar poli tu, okay takde lah bakar poli, cuma nak bakar kereta lecturer. pppfffttt. She gave my group members, including me a "C". A BIG FAT "C" FOR OUR FINAL PROJECT. Gilaaaa lahhh makcik tuu, macam kitorang ni tak buat apa-apa langsung. Adib dengan Syukur susah payah buat produk, aku bersengkang mata buat laporan akhir, tak tidur, bazir banyak duit print laporan, last-last dapat "C". Ohhh mmmm geeeeeee!!!!! okay done with the final project. Tapi bukan kecewa pasal tu je, result untuk subjek yang lain pun sama. Sedih gila wey, teruk sangat. Hmmm.


Sekarang tengah cuti sem, aku buat apa? Macam biasalah bro, jaga budak, the best babysitter in the whole world. LOL! Can't wait to start my new semester. *yeah right*




Keep calm and eat Pringles. 

No comments:

Post a Comment