Saturday, April 25, 2015

Idea?


Ehem.

Well, I'm not a coffee person. Tapi bila bulan mengambang ni tekak gatal nak mintak kopi o pagi-pagi. Jadi, dengan gigihnya pagi tadi aku pergilah dapur masak air, bancuh kopi o. Hmm sedap pulak tiba-tiba. Lepas tu berlari pi toilet. Kahkahkah. Itulah kesannya bila aku minum kopi, sebab perut tak boleh terima kopi. Sekian.

Aku ada belek-belek diari nak dapatkan inspirasi untuk cerpen seterusnya, tapi masih tak dapat. Jadi, kena brainstorm lagi lah cerita dia. Urghh come on lah dude, orang dah tunggu cerpen kau seterusnya. ecehhh poyo ada orang nak baca. 2014 adalah tahun yang paling banyak drama dalam hidup aku. Sabar k, i'll come up with a new one later.

Hugs.

UPDATE;



Okay ni baru ada dua, tapi masih dalam draft dan masih tak siap lagi. Baru introduction. Kena menulis waktu malam kot baru idea datang.



No comments:

Post a Comment