Wednesday, April 15, 2015

Y U NO READ MY BLOG?!

Hahaha. hai good evening guys. Loser meroyan. Tu lah siapa suruh jarang update blog, orang pun taknak baca dah. Oh heyy, this is my second post of the week! yeah tahniah untuk diri sendiri. Coz i promised myself to update one entry or more everyday.

So, hey how is everyone going?

*pi hembus hingus kejap*

I'm back! hahaha. Ada flu yang dah lebih seminggu tak baik-baik. Makan ubat pun sama je. OMG! Aku baru je google pasal flu aku ni, sebab flu aku ni macam pelik, dia warna coklat. So aku terus pi google 'hingus warna coklat' & guess what? dia kata aku ada radang/resdung/sinuswhatsoever-aku-tak-ingat-nama-dia. RESDUNG? SINUS? Tak pernah terfikir pulak aku akan kena semua tu. Urghhh, tapi aku tak pergi jumpa doktor lagi nak sahkan semua benda ni. Kalau RADANG ye tu betul sebab sebelum ni aku memang ada radang pun. Aku ingatkan dah baik lah radang tu & aku berhenti makan ubat yang doktor bagi. okay sekarang baru reti nak telan balik ubat nak kurangkan radang yang doktor bagi tu. great~

Hoihh malasnya nak pi jumpa doktor, nanti nak tunggu lama. Klinik govern biasalah.

I'll write again later okay.


No comments:

Post a Comment