Monday, May 18, 2015

Passing Out Parade

Well hai. Sorry for not posting anything for the past few weeks, I guess? HAHA.

Aku tak bukak pun blog. Eh, bukan tak bukak langsung, cuma bila bukak tak tahu nak taip apa. Pasal cerpen tu, just forget about it. Blergh. I'm not a good writer pun. Menulis sekadar mengisi masa lapang (lah sangat). I rarely update about my life. Kat instagram pun jarang upload gambar sebab jarang keluar pergi mana-mana. Cuma 2 hari lepas adalah keluar dengan Mamat, Nadya & Kudut. Nadya ajak teman pergi rumah nenek dia kat Melaka since diorang dah lama tak balik sana. I had fun that day. Thank you alot k guys. Muah :*

Aku kat luar tak banyak cakap. Sebab aku tak tahu nak bercakap pasal apa. Yes, I'm that boring guys. Kalau lepak pun, aku cakap sikit-sikit & makan makan makan.

Oh, cik abang aku tak lama lagi habis training, dalam 12 hari lagi rasanya. Passing out dia 30hb Mei. Aku masih terkira-kira sama ada nak pergi atau tidak. Ikutkan hati memang nak pergi, tapi takut ada benda lain pulak melintang haritu. Kan dah payah kan? Doakan urusan aku dipermudahkan k. Dah lah tak dapat contact dia lama ni. Rindu tahu dak? Pegawai mu jahak parok!! Grrrr!

Last contact dia, dia cakap kulit habis hitam mati sebab hari-hari kawad. Hahaha. Mesti kelakor nanti bila aku dapat jumpa dia. Makan qu puteh lah Jad. Haha. Lepas tu komplen malas nak kawad, panas, penat lah apa semua benda. Rindunya nak dengar suara dia panggil "sayang". OMG cair kott. Haha. Aaa mesti awkward gila bila face to face dengan dia nanti, sebab dah lama tak jumpa.

See you soon. Love you.

your future wife.

Saturday, May 02, 2015





I love him. Looking forward to see you soon, Abang.




Love,
Your Future Wife.