Wednesday, December 21, 2016

New Year is Coming Soon

Hello.

Hi. I'm back?

LOL.

New year is just a few days left. So is my birthday. Another 8 days left till my birthday. Wiu wiu wiu. I bet everyone won't remember. Siapa suruh birthday hujung tahun. lol.

Sebenarnya macam dah takde mood nak kerja kat sini. Or maybe i'm just tired. I need a 6 month vacation, twice per year. Aaaaaaaaa. nak tidur sepanjang hari. Sleep is more important you knowww~

Okay since my birthday is coming soon, takde plan lagi nak celebrate dengan siapa. Pakwe takde, kawan jauh, family jela kot. Or macam biasa, celebrate sorang. lol kesian.

Izni dah kahwin, Wani pun dah kahwin. Both of my best friend is married. ME? Mereput kak. Maybe aku belum sedia lagi, sebab tu jodoh lambat.Tapi tak kisah pun, sebab malas pulak nak fikir soal pasangan hidup buat masa ni. Enjoy jela dulu selagi single. Takpayah nak susah-susah nak jaga hati orang lain. Hati sendiri pun tak terjaga. Eh ada hati ke?

Memang lah bila tengok orang lain dah kahwin, rasa nak kahwin jugak, tapi kalau kau sendiri belum sedia nak ada komitmen, nak kena control, nak kena mintak izin pergi sana sini, so baik takpayah fikir lagi. Rilek jela, your time will come. Jodoh nanti datang golek-golek. hahaha. you wish. Orang kata kena usaha, nayyyy, malas. Tunggu je datang bergolek.

Ada satu masa tu, aku tengah duduk termenung. Tetiba terfikir, wow, tahun depan 2017, maksudnya tahun depan dah 24 tahun aku hidup. Wowww. Apa yang aku achieve selama 24 tahun ni? NOTHING. lol. Well at least a diploma, and a decent job? I need a new job!

Okay, nanti aku update lagi. I'll see you when I see you :*

Thursday, October 06, 2016

YOU NEED TO START WRITING AGAIN FARAH!

LOL~

Ni pun curi curi tulis waktu kerja. Bos takde kat office. Kita online jap lah. Hai, I'm back?
sorry lah, busy kerja banyak.

Janji, nanti tulis lagi.

Monday, May 23, 2016

Aku dah lama tak blog bukan sebab aku taknak, tapi alasan klise, aku sibuk.

Well, aku dah putus dengan Najad, quite long ago. & I almost get married to the wrong man. Woaa woaa woaa. I broke up with Najad, coz i thought the man-i-almost-married was the right person. Totally wrong.

And after that, i apologize to my exes. Yes exes, coz i learned how fucked up i made their life after i left them. Hahahah. I am a bad gf tho. But they was soo cool after i apologize, they said people make mistakes. & we decided to stay friends.

I'll write again later. Gtg.